enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5825
EURO
34,7736
ALTIN
2.509,60
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Kahta Arçelik Bayii Kemal Kutlu, Kurban Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

Kahta Arçelik Bayii Kemal Kutlu, Kurban Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.
REKLAM ALANI

Adıyaman / Kahta, Kutlu Ev Aletleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Kurban Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

Kutlu  mesajı şunları söyledi;

” Pandemi süresince birçok önemli değenlerimizi kaybetmenin buruk arifesinde, yardımlaşma ve dayanışmanın kalplerimizde yer ettiği ve huzurun anlamını içselleştirdiğimiz bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.  Müşterek iyilik ve ortak dini değerlerimizin mana yükünün yanında, paylaşma ve birbirimizin eksiklerini giderme fırsatını yakaladığımız güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu bir kez karşılıyoruz..

Bayram manevi değerlerimizin evlerimize taşıdığı huzur ve mutluluk pınarından sevdiklerimizle, arkadaşlarımızla, dostlarımızla kısacası ailemizle yaşama ve yaşatmanın sonsuz güzelliğini idrak etmenin sevinci içerisindeyiz. Bayramın şehrimize, bölgemize ülkemize, insanlık âlemine sağlıklı günler, mutluluklar ve güzellikler getirmesini diliyorum.

Bayram kardeşliğe, birlikte yaşama kültürünü ve birbirimizi sevmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu anlamlı günlerde, küskünlükleri bir tarafa bırakıp, birbirimize muhabbetle, sevgiyle ve hoşgörüyle yakınlaşabilmenin önemini daha da anlayarak demokrasi ve sevgi kültürünü yaşatma fırsatıdır.

Bu manada; Kurban Bayramının barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğimize vesile olması temennisiyle, herkesin sevdikleriyle beraber huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. ”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi