enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C

İYİ PARTİ SİNCİK İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ SİNCİK İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
REKLAM ALANI

Sincik İlçe Başkanı Hasari Özbulut istifa ettiğini duyurdu;

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR :

Kurucusu olduğum İYİ Parti’nin Sincik ilçe başkanlığını 2018’den beri yürütmekteyim.Parti teşkilatını kurmak, tüm ülkede olduğu gibi Sincik ilçemizde de çok kolay olmadı. Çünkü ; İYİ parti , iktidar ve medya tarafından Fetö’cülükle ve devlet hainliğiyle suçlanılıyordu ve bu suçlamalar, halkın çoğunluğu tarafından da genel kabul görmüştü. Tüm bu suçlamalara ve engellemelere göğüs gererek ilçemizde parti teşkilatını kurduk ve çalışmalarımıza başladık. 2018 seçimlerinde , Adıyaman ilinde ve Türkiye genelinde 5.sırada olan partiyi sincikte 3.parti yaptık ve Şampiyon ilçe’yi şampiyon ilçelikten ettik.2019 yerel seçimlerinde de oylarımızı artırarak yine ilçemizde 3.parti olduk.BİLMEYENLER ve UNUTANLAR için hatırlatmak isterim ki ; AKP ‘nin % 97 oy aldığı Şampiyon ilçede yeni kurulan ve türlü ithamlarla lanse edilen bir partiyle muhalefet yapmanın her türlü zorluğunu yaşadık. İlçemizdeki Taziyelerde bile sırf İYİ Partili olduğumuz için, bizlerle yan yana görünmek istemeyen insanlar gördük.İYİ Parti’nin meclise girmesiyle ülkenin her yerinden partiye ilgi ve katılımlar oldu ilçemizde de dahil. Fakat ,Teşkilat başkanı sayın KORAY AYDIN beyin,görev değişikliğinden sonra partiye yeni katılan kişiler, hızlı bir şekilde il ve ilçe yönetimlerinde görevlere gelerek yeni taleplerde bulundular .Ve buna istinaden tuhaf bahaneler öne sürülerek özelikle KORAY AYDIN beye yakın il ve ilçe başkanlarına istifa ettirilmeleri yönünde baskılar yapıldı. Adıyaman il başkanı Kenan Doğan bey de bu baskılardan kendini kurtarmak için, ” Sarı öküzü vererek ( Merkez ilçe, Kahta , Sincik ) ” şu anda günü kurtarmış gibi görünüyor . Genel başkan Meral Akşener hanım efendinin , parti kurucularının kıyımından haberi varmıdır yokmudur bilemem ama bundan sonra muhakak haberi olacaktır.Fakat , bizler bu partide artık olmayacağız.Çünkü bizler ; ilk günden beri yeri geldi hakaret işittik, yeri geldi dışlandık ama hiç bir zaman ne partimize ne de genel başkanımız Meral Akşener hanım efendiye kötü laf söyletirmedik. Ama onlar , ilk fırsatta YOLA ÇIKTIKLARINI YOLDA BULDUKLARINA DEĞİŞTİRDİLER . Kendilerine her türlü hakareti edenleri şu anda en büyük makamlara getiriyorlar.Kendi partisinde delegelerin oylarıyla seçilen il ve ilçe başkanlarını talimatla görevden almaya kalkanların, ülkeye demokrasi vaadinde bulunması ne kadar inandırıcıdır.

Canımızı acıtan tek şey ; düşmanlarımızın söyledikleri değil, dost bildiklerimizin kendi koltuklarını muhafaza etmek için haksızlığa karşı susmalarıdır.

İlçe başkanlığım süresince ; bana destek olan üyelerim,delegelerim, oy veren seçmenlerim, dostlarım ve aileme teşekkürlerimi sunar haklarını helal etmelerini istiyorum. Ayrıca Siyaseten gönlünü kırdığımız başka siyasi partilerdeki akrabalarımdan, dostlarımdan da helallik istiyorum.

Bu vesileyle, kurucusu olduğum İYİ Parti Sincik İlçe başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

İleri bir tarihte, ailem ve dostlarımla bir araya gelip hasbihal ederek siyasi geleceğimle ilgili yeni kararlar alacağım. ALLAH’A EMANET OLUNUZ…

İYİ PARTİ SİNCİK İLÇE BAŞKANI
HASARİ ÖZBULUT

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi