enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

İsrail Zulmü Lanetlendi

İsrail Zulmü Lanetlendi
REKLAM ALANI
08.11.2014
0
A+
A-

Kahta’da Siyonist İsrail’in Mescid-i Aksa  ve Müslümanlara karşı sergilediği  insanlık dışı saldırıları basın açıklaması ile  protesto edildi.

Basın açıklamasına Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,Yarmdımcısı Halil Geyik.Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve vatandaş katıldı.

Yüzüncü Yıl Parkında düzenlenen   basın açıklamasını Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Abdullah Kılıç okudu.

Bir gece, kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye (Muhammed) kulunu Mescid-i Harâm’dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksâ’ya götüren Allah noksan sıfatlardan münezzehtir; O, gerçekten işitendir, görendir.

İslam coğrafyasındaki terör olaylarının her birinde parmağı olan işgalci İsrail Müslümanları kışkırtmaya yönelik aşağılık davranışlarına devam ediyor.

Maalesef uluslararası camiada devlet vasfı taşıyan ve gerçekte bir terör örgütü olan İsrail’in silahlı unsurları ayaklarındaki kirli postallarla Mescid-i Aksa’ya girdiler.

Aynı kirli postallarla Kıble Camii’nin içinde terör estiren bu silahlı unsurlar camide bulunan Kur’an-ı Kerimleri yerlere attılar, üzerlerinde gezindiler.

Cami içindeki Müslümanları tartakladılar.  Dışarıda olayları protesto eden Müslümanların üzerine ses bombası, gaz bombası ve plastik mermi ile saldırdılar. Çıkan çatışmada birçok kardeşimiz yaralandı.

Terör örgütü İsrail’in yaklaşık bir haftadır Mescid-i Aksa ile ilgili kışkırtmaya yönelik yaklaşımlarının Filistin’de kan dökmeye yönelik bir çaba olduğu aşikârdır.

İsrail küstahça tüm kutsal değerlerimize saldırarak Filistinli Müslümanları çileden çıkarmaktadır.

Terör örgütü İsrail’in ve aynı örgütün silahlı unsurlarının bu çirkeflileri kabul edilebilir değildir.

İsrail sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir beladır.

Bu belanın ortaya çıkmasının arkasındaki sapkın düşünce olan Siyonizm tüm insanlık için durmadan problem üretmektedir.

Siyonist İsrail’in bu küstahça davranışlarının kaynağı Batı’dan aldığı cesarettir.

Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği İsrail’in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır.

İslam coğrafyasının parçalanmışlığı, İslam Ülkelerindeki hükümetlerin Batı ile olan ilişkileri İsrail’i cesaretlendirmektedir.

Şunu tüm dünya bilmeli ki Müslümanların Yahudi düşmanlığı yoktur. Ancak işgalci İsrail’in varlığı ve sapkın Siyonizm düşüncesi kabul edilemez.

Terör örgütü İsrail var olduğu müddetçe bu coğrafyanın barış ve huzura kavuşması mümkün değildir.

Bölgedeki etnik kavgaların, mezhep savaşlarının ve de tüm terör olaylarının kışkırtıcısı İsrail’dir.

İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’nın işgali kabul edilemez.

İsra ve Mirac’ın şehri Kudüs’ün işgali kabul edilemez.

Etrafı bereketlendirilmiş ve mübarek kılınmış Filistin topraklarının işgali kabul edilemez.

Bizim için mübarek kılınmış topraklarda, mübarek kılınmış bir şehirde ve mübarek kılınmış bir mabette küstah İsrail’in silahlı unsurlarının kanlı ve kirli postalları ile dolaşması en aşağılık bir davranıştır.

Bir ırkın üstünlüğünü ve seçilmişliğini iddia eden Siyonizm’in insanlığa getireceği ancak ve ancak köle düzenidir.

Bölgeye barış ve huzurun gelmesinin tek yolu Kudüs’ün tekrar Müslümanlarca idare edilmesinden geçmektedir.

Hazreti Davut’un Kudüs’e hâkimiyeti insanlığa saadet getirmiştir.

Hazreti Süleyman’ın Kudüs’e hâkimiyeti insanlığa saadet getirmiştir.

Hazreti Ömer Kudüs’ü fethetmiş ve oradaki tüm insanların can ve mal emniyeti sağlamış, bölgeye huzur ve saadet getirmiştir.

Sultan Selahaddin Kudüs’ü yeniden fethetmiş ve aynı şekilde oradaki tüm insanların her türlü hakkını teminat altına almıştır.

Oysa aynı Kudüs Haçlı ordularınca işgal edildiğinde Sapkın Hıristiyanlar şehirde Müslüman ve Yahudi katliamı yapmışlardır. Aynı şekilde Kudüs Siyonist Yahudilerin eline geçtiğinde ise onlarda Müslüman ve Hıristiyan katliamı yapmışlardır.

Çünkü ne Evangelist Hıristiyanlık ne de Siyonizme dayanan Yahudilik insanlığa saadet getirebilir.

Sapmışlarla ve lanetlenmişlerle beraber yürümenin insanlığa bir faydası yoktur.

Başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkelerinin terör devleti İsrail ile olan tüm ekonomik, askeri, sosyal ve kültürel ilişkilerini bir an evvel kesmelerini ve  gerekli olan tüm yaptırım ve müeyyideleri uygulamalarını ısrarla talep ediyoruz.

Bugün burada yaptığımız bu açıklama ile Mescid-i Aksanın kandillerinde yakılmak üzere bir miktar zeytinyağını Kudüs’e göndermiş oluyoruz.

Bugün  burada yaptığımız bu açıklama ile tüm dünyaya Kudüs’ün sahipsiz olmadığını beyan etmiş oluyoruz.

Bugün burada yaptığımız bu açıklama ile tüm dünyaya Filistin halkının sahipsiz olmadığını beyan etmiş oluyoruz.

Bugün burada yaptığımız bu açıklama ile terör örgütü İsrail’e “çok yakında nasıl bir inkılâba uğrayıp devrileceğini” bir kez daha hayırmış oluyoruz.

Terör örgütü İsrail’in Kudüs’ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günlerin çok yakın olduğunu ilan ediyoruz”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi