enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
BIST
8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
19°C
Adıyaman
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C

Hilvan’da Kütüphane İçin Protokol İmzalandı

Hilvan’da Kütüphane İçin Protokol İmzalandı
REKLAM ALANI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan’da yaptırılacak olan kütüphaneye, Kültür Bakanlığının “Kamu Eliyle Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında sağlanacak destek için protokol imzalandı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan tarafından Valilik Toplantı Salonunda imzalanan protokolle mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait ve belediye tarafından yaptırılan kütüphane binası için Kültür ve Turizm Bakanlığınca bina yapım sözleşme bedelinin yüzde ellisine kadar ödenek desteği verilebilecek.

İmzalanan protokolle yapılacak olan kütüphanenin Hilvan’a ve Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını dileyen Vali Abdullah Erin, eğitim konusunda atılacak her adımı önemsediklerini kaydederek “Şanlıurfa’daki eğitim kalitesini yükseltmek için ilk günden bu yana tüm kurumlarımızla, yerel yönetimlerimizle ve hayırsever vatandaşlarımızla çaba sarf ediyoruz. Sağlamaya çalıştığımız kaliteli eğitimi perçinleyecek olan da sayısı her geçen gün artan kütüphaneler olacaktır. Hilvan ilçemize bu kütüphaneyi kazandıracak olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ve çalışanlarına, bu hizmete destek sağlayan Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş’a ve bakanlığın her kademe yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, Şanlıurfa’nın her alanda kalkınması için çalıştıklarını, bu kalkınmayı da ancak eğitimle yakalayabileceklerinin farkında olduklarını dile getirerek Şanlıurfa’da eğitim seviyesinin yükseltilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü vazifeyi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti. Destek veren Kültür ve Turizm Bakanlığına ve ildeki yöneticilere de teşekkür eden Başkan Çiftçi, “Sayın Valimizin ilimizde önderliğinde tüm kurumlarımızın uyumlu çalışmalarıyla Şanlıurfa’mızı hak ettiği yerlere taşıyacağımızdan şüphemiz yok. Destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi