enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ESKİ BAKAN RAMAZANOĞLU, KYK ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

ESKİ BAKAN RAMAZANOĞLU, KYK ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ
REKLAM ALANI

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından “Zoru Başaranlar” programı kapsamında, Denizli Milletvekili olan ve 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu öğrenciler ile bir araya geldi.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce uluslararası sistemin yeniden yapılandığı süreçte öğrencilerimizin geçmişten günümüze yönetim modellerini tanımaları, globalleşen dünyanın sorunları ve çözümlerini öğrenmeleri amacıyla çeşitli konferanslar düzenlenmektedir.
KYK Yurtlarında barınan öğrencilerin serbest zamanlarını değerlendirmek, bireysel, sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, Adıyaman KYK Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen “Zoru Başaranlar” konferansına Denizli Milletvekili 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu katılım sağladı.
Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği program, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu‘nun açılış konuşması ile başladı. Köroğlu; “Kredi Yurtlar kurumunun barınma ve beslenme hizmetlerin yanında üçüncü bir saç ayağı olarak sosyal kültürel ve eğitim faaliyetlerini de katarak gençlerin hayata hazırlanmalarına katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün de tüm zorluklara rağmen başarı merdivenlerini azmi ve gayreti ile aşabilen sayın bakanımız Sema Ramazanoğlu hanımefendiyi sizlerle bir araya getirdik. Sayın bakanımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu birlikteliği oluşturan değerli misafirlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.
Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu’nda bulunmaktan ve öğrenciler ile sohbet etmekten son derece memnun olduğunu ifade eden Dr. Sema Ramazanoğlu; “ Çok zor süreçlerden geçtik ama yenilemedik ve mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmedik.
Kimlik ve kişilik üzerinde çeşitli örneklemeler yaparak kimliklerin çeşitlilik gösterdiği, her bir insanın birden çok kimliğe sahip olduğunu, bu kimliklerinin zamanda değişebileceğini, çeşitlenebileceğini belirten Ramazanoğlu kişiliğin tek olduğunu ve bunun da insanın yaşantısında yapmış olduğu çalışmalarla şekillendiğini, bu türlü faaliyetlerin de bu çalışmalardan bir tanesi olduğunu ifade etti.
Konuşmasının devamında; Adıyaman’da Ülkemizin geleceği gençler ile bir araya geldik. Soran, öğrenme ihtiyacı hisseden pırıl pırıl yavrular hepsi. Yolunuz açık, başarınız daim olsun. Her zaman arkanızdayız.” İfadelerini kullandı.
Program, hediye takdimi ve çekile

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi