enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5130
EURO
34,9419
ALTIN
2.434,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

EMİT’TE ADIYAMAN STANDINA YOĞUN İLGİ

EMİT’TE ADIYAMAN STANDINA YOĞUN İLGİ
REKLAM ALANI
29.01.2016
0
A+
A-

Turizm sektöründe güçlü bir sinerji oluşturan ve Türkiye’nin turizm alanındaki en büyük organizasyonlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT Fuarına katılan Adıyaman, yaptığı tanıtım atağıyla fuarın ilgi odağı oldu.

  

 Adıyaman Valiliği ve Belediye Başkanlığının güç birliği yaparak katıldığı fuarda Adıyaman standı ziyaretçi akınına uğradı. 

Adıyaman valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy katıldı. 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti İstanbul Temsilcisi Gökhan Bayram ve Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Recebiye Çataksezer Emit Fuarı Adıyaman standındaki tanıtım çalışmalarına katıldılar

Dünya turizm profesyonellerinin buluştuğu fuarda Adıyaman’ın sahip olduğu tarihi ve turistik değerler tüm yönleriyle tanıtılarak, eşsiz bir buluşma ortamı oluşturuldu. Adıyaman standına konulan tarihi ören yerlerinin maketleri ile halı üzerine işlenen Nemrut Dağı ve diğer tarihi mekanların fotoğrafları büyük ilgi gördü. Adıyaman için ayrılan stantta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, değişik dillerde hazırladığı tanıtım kitap ve broşürlerini, Tanıtım CD’lerini ve tanıtım afişlerini çanta içerisinde hazırlayarak, gelen ziyaretçilere dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Adıyaman standını bir çok ilin valisi, milletvekili, üst düzey bürokratı, turizm temsilcisi ve sanatçı ziyaret etti. Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu tüm konuklarla yakından ilgilenerek, ziyaretçilere Adıyaman’ın tanıtıcı yayınlarını armağan ederek, meşhur kervansaray kahvesi, şire ürünleri ve Adıyaman Çiğköftesi ikram edip, Adıyaman’ın tanıtımı için yoğun çaba harcadılar.

 

Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, fuarın birinci ve ikinci günü Adıyaman’ın tanıtımı ile ilgili bir çok televizyon kanalına mülakat verdi.

Ziyaretçi profili açısından güzel bir fuar yaşadıklarını dile getiren Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “EMİTT Fuarı, hem ziyaretçi açısından hem de katılımcı açısından gayet verimli geçmektedir. Fuarda güzel bir sirkülasyon var. Kültürlerin ve renklerin buluştuğu fuarda her yöre kendine özgü özellik ve güzelliklerini tanıtmaktadır. EMİTT bir imaj fuarıdır. Bizlerde kadim medeniyetler şehri Adıyaman’ın doğal güzellikleri ile tarihi, kültürel zenginliklerini gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere 4 gün boyunca en güzel şekilde tanıtmaya çalışacağız. Adıyaman’ın misafirperver insanları, tarihi ve kültürel birikimi, doğal güzellikleri, eşsiz tarihi mekanları, arkeolojik ören yerleri ve gelişmesini sürdüren alt yapısıyla turizm sektöründe istikbal vadeden bir ilimizdir. Valilik olarak gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında Adıyaman’ın tanıtılmasına yönelik buna benzer faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu fuarın pozitif yansımalarını önümüzdeki günlerde mutlaka alacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise Adıyaman’ın daha önceki fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da adından söz ettirdiğini dile getirerek, “Adıyaman’ımız tarihiyle, kültürüyle, örfüyle ve adetleriyle ülkemizin eşsiz kentlerinden bir tanesidir. Bir de Adıyaman’ın barış ve kardeşliği, bu özelliklerine daha da değer katmaktadır. Bu fuarda da standımızın yoğun ilgi görmesinin asıl nedeni budur. Valimiz ve diğer arkadaşlarımızla standımızı ziyaret eden misafirlerimize ilimizi en güzel şekilde tanıtma fırsatı bulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

71 ülkeden yaklaşık 4 bin 500 firmanın katıldığı fuara Türkiye’de birçok belediyenin yanı sıra turizm alanında faaliyet yürüten oteller, tur operatörleri ile turizm seyahat acenteleri katıldı. Yaklaşık 100 bin seyahat tutkununun katılması beklenen EMITT Fuarı, 31 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek.

 Kutlu Haber 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi