enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

CUMHURBAŞKANI R. TAYYİP ERDOĞAN NİSSİBİ KÖPRÜSÜNÜ ULAŞIMA AÇTI

22.05.2015
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman’da yapımı tamamlanan Nissibi Köprüsü’nün açılışını yaptı

Türkiye’nin en büyük üçüncü asma köprüsü olan Nisisibi Köprüsü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Nissibi Köprüsü’nün açılışı çoşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Açılışa binlerce vatandaş katıldı.

Nissibi Köprüsünün açılışında vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, “Öyle temeli at ortada bırak, bizim kitabımızda yok. İşte 2012, işte 2015. bütün yatırımlarımıza tarih vererek başlarız. Yeni Türkiye’yi böyle inşa ediyoruz. Burada o kadar mutluyum ki bir taraftan Adıyaman, bir taraftan Siverek, öbür taraftan da Diyarbakır’ı ve bütün kavşakları birbirine bağlayan bir köprü olmuş Nissibi köprüsü. Ne dedik? Yol medeniyettir dedik. Medeniyetin simgesi Nisisibi köprüsüdür. Eskiden buradan feribotla ulaşım sağlanıyordu. Feribot bazen çalışır bazen de çalışmıyordu. Şimdi öyle değil artık. Bu yatırım KDV’si ile birlikte 97 trilyondur. Sizlere feda olsun. Biz yaptığımız eserlerle konuşuyoruz. Hamdolsun Adıyaman’da %70 gibi bir oyla bu kardeşinizi desteklediniz. Bu köprü hakikaten mimarı yönüyle çok muhteşem olmuş. İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır”dedi.

Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Nissibi Köprüsünün hayırlı olmasını dileyerek Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve beraberindeki heyetle birlikte köprünün açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Sayın Cumhurbaşkanımız, kendi kullandığı makam aracıyla Nissibi Köprüsünün üzerinden karşı tarafa geçti.

Nissibi Köprüsü ile birlikte Adıyaman turizm potansiyelinin de canlanması hedefleniyor. Bölgenin, Nemrut Dağı gibi turistik değerleri ve inanç turizmi göz önüne alındığında açılışı yapılan köprünün, bölgenin turizm ekonomisine de ciddi bir canlılık getireceği bekleniyor.

 

Kaynak Diyanet İşleri Başkanı’nın Mercedes’i diyorlar. Altlarında spor arabalardan geçilmiyor ha.
Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde diyanet işleri başkanımızla alakalı olacak.

Çünkü Bosna Hersek’ten dönerken dedim ki sözüm var açıklamayacağım tamam, cumadan önce açıklamayacağım. Bu ülkede diyanet işleri başkanına bu denli saldırmayı kendine adeta sandıkta yol olarak telakki eden, terör örgütünü arkasına alan siyasi anlayışa benim ne Kürt, ne Arap, ne Zaza kardeşlerim, Türk’ü Arnavut’u, Laz’ı hiç birisi prim vermeyecek.

Şimdi bu HDP ne diyor? Bizim Kabe’miz Taksim’dir diyor. Bizim tek Kabe’miz var o da Mekke’de.

Terör örgütünün desteklediği partide aday eskiden siyaset yaptığımız zat bana sultan diyormuş, biz sultan değil bu millete hizmetkar olmaya geldik…

Cumhurbaşkanı Erdoğan arabanın direksiyonuna geçerek ilk sürüşü bizzat yaptı…

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi