enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

CHP ADIYAMAN MİLETVEKİLİ ADAY ADAYI BİLAL DOĞAN HDPYE GEÇTİ

CHP ADIYAMAN MİLETVEKİLİ ADAY ADAYI BİLAL DOĞAN HDPYE GEÇTİ
REKLAM ALANI
19.05.2015
0
A+
A-

CHP eski il başkanı, CHP milletvekili aday adayı Adıyaman sevilen AV. Bilal Doğan ve ailesi HDP saflarına katıldı…

Yıllardır CHP saflarında siyaset yapan Sayın Bilal Doğan bundan böyle HDP’de siyaset yapacak. Bilal Doğan ve kendisiyle siyaset yapan topluluk Adıyaman seçim bürosuna kadar yürüdü. Seçim bürosunda HDP’li gençler sloganlarla karşıladı.

Mir Bedirhan’ın Aşiretinden olan Doğan ailesi yıllar önce Cizre’den Adıyaman ve çevresine yerleşen Doğan, geçmişten beri SHP ve CHP de aktif siyaset yapan Bilal Doğan’da CHP il başkanıyken istifa edip CHP’de aday olmuştu. Doğan HDP’ye katılmasını değerlendirdi; “Ben Türkiye demokrasisi için HDP’nin mutlak suretle barajı aşması gerektiği düşünüyorum. Son zamanlarda da HDP’ye yapılan sistematik saldırılardan sonra halkımın yanında olmam gerektiği kanısına vardım ve HDP’ye geçtim. Ayrıca 12 Eylül Faşist darbesinin ürünü olan seçim Barajını aşmak için verilen onurlu mücadeleye destek için HDP deyiz,HDP Türkiye halklarının umudu olmuştur,bu umuda ortak olmaya geldim. HDP’nin  Türkiye de iktidar olması gerektiğini düşünüyorum bizlerde elimizden geleni yapacağız” Dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi