enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

BAŞKAN USLU, ÇANKAYA KÖŞKÜNDEKİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI.

BAŞKAN USLU, ÇANKAYA KÖŞKÜNDEKİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI.
REKLAM ALANI
03.02.2016
0
A+
A-

Başkan Uslu, Çankaya Köşkü’nde İstişare Toplantısına KatıldıAdıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Çankaya Köşkü’nde düzenlenen ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu İl Oda/Borsa Başkanları İstişare toplantısına katıldı.

 Ben  
Başbakan Ahmet Davutoğlu Oda/Borsa Başkanları ile terör sorununu konuşurken toplantıya katılan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu sözcü oldu.

​Başbakan Ahmet Davutoğlu sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin kabulünde yaptığı konuşmada kamu düzeni ve demokrasi arasındaki ilişkilere vurgu yaparken “Kamu düzeni olmadığı yerde, bu 12 Eylül’deki gibi şiddetli bir otorite ile sağlanıyor” ifadelerini kullandı.

Başbakan Davutoğlu, medeniyetler diyarı Türkiye’nin en güzel köşeleri olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun içinden, ruhundan gelen bereket, irfan ve helal rızık sesini dinlemek istediği için bu buluşmanın düzenlendiğini belirtti.

​Başbakan Davutoğlu’nun konuşmasından satırbaşları: “90 yıllara bu ülkeyi döndürmeyeceğiz. Türkiye’yi bir kriz kaos ülkesi haline getirmelerine asla fırsat vermeyeceğiz. Yarın sivil toplumla birlikte olacağım. Çarşamba günü bölgelerin bütün idare amirlerini toplayacağız ve bakanlar kurulunda detaylı bir şekilde eylem planımız la ilgili görüşlerini alacağız ve talimat vereceğiz, cuma günü de Mardin Ulu Cami de bir arada olacağız. Özellikle projelerle ilgili bölgedeki vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bunun başbakan olarak değil bu toprağı paylaşan eşit vatandaşı olarak görüşlerinizi alacağım. İlk kamuoyu açıklamamızı Mardin’de yapıp kamuoyuna duyuracağız” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi