enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4600
EURO
34,8020
ALTIN
2.479,37
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

BAŞKAN TURANLI’YA KAHTA GİRİŞİNDE SÜRPRİZ KARŞILAMA

17.01.2020
0
A+
A-

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Ankara temaslarını tamamladıktan sonra Kahta dönünce ilçe girişinde binlerce vatandaş tarafından sürpriz karşılama gerçekleştirildi.

Başkan Turanlı vatandaşların karşıladığı ilçe girişinde yaptığı konuşmada; Arkadaşlar öncelikle Allah hepinizden razı olsun mübarek bir gecede Cuma akşamı gerek personelim gerek halkım her zaman yanımda olduğunu hissettim. Biz ilk gün söylediğimizin arkasındayız bugünde söylediğimizin olduğu yerdeyiz. Farklı bir düşüncenin, inancın içinde olmadık. Biz Kahta ya hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Ocak ayında yapılan meclis toplantısında ben bunu yanlış olarak görüyorum. İnşallah bu yapılan yanlıştan geri adım atarlar yanlışlığı düzeltirler.

Kamu yararı kararını sizlere anlatırken bunu farklı yönlere çekerek değil, gerçeklerini sizlere anlatıyorum. Kamu yararı kararı demek, bütün belediyelerde meclisin ilk toplantısında yani kamu yararı altında yatan sebep nedir. Kamu yararı demek Belediyenin Taşınmazlarına icra konula bilir fakat satılamaz. Amaçları Kahta Belediyesini Kitleyip çalıştıramaz duruma getirmek dedi.

İlçemi cezalandırmayın ilçemin hizmet etmenin yolunu tıkamayın eğer tıkanması alınması gereken biri varsa alınması gereken biri varsa bunun Yusuf Turanlı olmasın söylüyorum..
Biz Kahta’nın hizmet aşkıyla çalışacağız bunun önünü kimse kesemez. Biz tüm partilere saygı duyuyoruz Bizim partililerle bir kavgamız yok. Bu memleket bizden çok şey bekliyor memleket bizden hizmet bekliyor Bu toplumun hizmete ihtiyacı var.Eğer biz bu makamların hakkını veremiyeceksek bunun yolu kısadır görevden alırsınız makamların hizmet aşkını da kimsenin önünü kapatamazsınız.

Kahta’nın meydanı yüzüncü yıl meydanında halkıma hesap vermeye hazırım onlarda hazırsa gelsinler hesap verelim..Biz milletimize Minettarız biz bu millet bizim başımızın tacıdır biz bu milletin ayağın tozu olamayız..

Hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun Rabbim yolumuzu yolunuzu açık etsin. Hizmetkar olmak için çıktığımız bu kutlu yolda, Rabbim bu teveccühlerinize karşı bizleri mahçup bırakmasın.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi