enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
BIST
8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Başkan Turanlı Kanal Boyu Projesine Start Verdi

Başkan Turanlı Kanal Boyu Projesine Start Verdi
REKLAM ALANI
29.06.2019
0
A+
A-

 

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın söz verdiği projelerden biri olan Kanal Boyu projesinin 1. Etap çalışmalarına start verildi.

Kahta’nın çehresini değiştirecek projelerden biri olan Kanal Boyu projesine start verildi. Kahta halkının aileleriyle birlikte rahat bir nefes alabileceği ve gezebileceği projede ilk etapta altyapı çalışmaları yapılacak. Toplam 4 etaptan oluşan projenin üst yapı çalışmaları kapsamında ise, bisiklet ve yürüyüş yolları, oyun alanları, spor aletleri, dinlenme alanları, geçiş köprüleri ve yeşil alan çalışmaları yapılacak. Kanal Boyu’nda havuz ve fıskiyelerin yanı sıra Kahta’yı tanıtıcı meteryaller de yer alacak.

Toplam 4 etaptan oluşan projenin 1. Etabı 750 metre uzunluğunda ve 25 metre ile yer yer 30 metre genişliğinden oluşuyor.

Kahta’nın çehresini değiştirmek için vakit kaybetmeden çalışmalara devam ettiklerini belirten Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kanal Boyu Projesi’nin Kahta’ya nefes aldıracağını söyledi.

Başkan Turanlı, “Kahtalı hemşerilerimin aileleriyle vakit geçirebildikleri, çocuklarıyla koşup oynayabildikleri modern mekânları ilçemize kazandıracağız. Söz verdiğimiz gibi kanal boyu projesi de bu mekânlardan biri olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bu alanlarımız bambaşka bir görünüme kavuşacak. Kahta’mızı her alanda yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi