enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Başkan Demirgil’den lastik uyarısı

Başkan Demirgil’den lastik uyarısı
REKLAM ALANI
21.11.2023
0
A+
A-

Başkan Demirgil’den lastik uyarısı

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Kışın artan yağışlar, sis, gizli buzlanma, yolların kaygan olması ve olumsuz hava şartlarında trafik kazalarının arttığına dikkat çeken Sesob Başkanı Hakan Demirgil, araç sürücülerini uyararak, bakımlarını yaptırmalarını , kış lastiklerini de taktırmalarını tavsiye etti
Bir araç için kış aylarında lastik değişimi kadar bakımının da önemli olduğunu kaydeden Sesob Başkanı Demirgil, “ Araçların lastikleri kadar bakımları da önemlidir. Araçlarımızın genel bakımlarını mutlaka yaptırmalıyız. Araçlarımızın bütün mekanizmalarını tekrar gözden geçirerek araçlarımızı kışa hazır hale getirmeliyiz. Araçlarımızın yağı, suyu, filitreleri, bujileri, fren balataları, silecekler, hortumlar, elektronik aksamı, kalorifer, klima sistemi ve aküsünü mutlaka kontrol ettirmeliyiz. Yapılacak olan araç bakımları sürücülerimizin de menfaatine olacaktır ” dedi.
KIŞLIK LASTİKLERİNİZİ TAKTIRIN
Kış aylarında araçların lastiklerinin değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Sesob Başkanı Hakan Demirgil, 1 Aralık itibariyle zorunlu kış lastiği uygulamasına geçileceğini hatırlatarak, zorunlu kış lastiğine uymayan araçlara ceza kesileceğini dile getirerek, sürücülerin mağdur olmamasını, lastiklerini zamanında değiştirmelerini tavsiye etti.
Sesob Başkanı Hakan Demirgil, araçların olumsuz hava şartlarına uygun hale getirmek için yoğun kış yağışını beklemek zorunda olmadığımızı vurgulayarak, uygulamanın başlamasına kısa bir zaman kala esnaflarda yoğunluk yaşanmaması için kış lastiklerinin biran önce takılması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Esnaf ve sanatkârlara da uyarılarda da bulunan Sesob Başkanı Demirgil, araç bakımı ve kış lastiği değişimi yaptıracak sürücülere yardımcı olunmasını ve müşteri memnuniyetine önem vermelerini tavsiye etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi