enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

BAŞHEKİM ÖNER AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAŞHEKİM ÖNER AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
REKLAM ALANI

Kâhta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. R. İlyas Öner, görevinden istifa ederek, AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adaylığını düzelmediği basın toplantısı ile açıkladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. R. İlyas Öner, basın toplantısında yaptığı açıklamada; AK Parti’nin sahip olmuş olduğu ilkelerden ve yaşama geçirdiği ilkelerden dolayı yıllardan beri partiye destek verdiğini ve bu uğurda sürekleri çabalar sarf ettiğini, partinin hak yolundaki bu yürüyüşünde kendisini bu uğurda bir nefer olarak görüp, bu yolda görev almak istediğini ifade etti.

Açıklamasında; “Hiç kimse ile herhangi bir kavgam yok. Hiç kimse ile bir rekabet, bir polemik içerisinde olmayacağım. En büyük idealim hak yolunda halk için yarışmaktır” diyen Aday Adayı Dr. Öner açıklamasında;

“Kamuda çalışan personelin 25. dönem milletvekili adaylığı için resmi görevlerinden ayrılmaları için 10 Şubat 2015 son tarih idi. 09.02.2015 günü Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne vermiş olduğum istifa dilekçem ile ilk adımımı attım. Dilekçemde, 25. dönem milletvekili aday adayı olmak istediğimi ve bu nedenle yürütmekte olduğum Kâhta Devlet Hastanesi Yöneticiliği görevimden istifa ettiğimi beyan ederek, görevden dün itibarı ile ayrıldım. Umarım hayırlara vesile olur. İnşallah çıktığımız yolda Allah bizleri utandırmaz.

Bugüne kadar Kahta Devlet Hastanesi Yöneticiliği görevimde gösterdiğim aynı çabayı ve aynı başarıyı bugün itibarı ile gösterip ondan sonra da Allah’a tevekkül etmeyi düşünüyorum. Siyaset, politika bizim için bir araçtır, amaç değildir. Siyaset, insanlığa hizmet etmek için bir araçtır, millete hizmet etmek için bir araçtır. Siyaset, Allah’ın hükümlerini insanlar arasında adaletli bir şekilde tesis etmek için bir araçtır. Siyaset, insana verilen hak ve hürriyetlerin sahibi olmak için bir araçtır.

Ben bu düşüncelerle siyasete girmeyi hedef edindim ve girdim. Umarım Allah bu konuda bizleri yanıltmaz, bizim yanlışa yönelmemize engel olur. Umarım bizim ahlakımızı hep dosdoğru yolda tutar ve her zaman birlik içerisinde kalırız.

Bu duaları özellikle ediyorum. Etmemin sebebi de şu: diyorum ki, Allah hepimize bir rızık veriyor, bir yetenek veriyor, kısmet veriyor. Önemli olan bunu çevreme, insanlığa ve topluma faydalı olacak şekilde kullanmaktır. Bunu sadece yerelde değil, ülke bazında, ulusal bazda, bölgesel ve hatta dünya çapında elimizden geldiği kadar çaba sarf ederek göstermektir. AK Parti hükümeti özellikle kurulduğu 2001 yılından beri ve iktidar olduğu 2002 yılından beri sürekli yükselen bir ivme ile gerek coğrafyamızda gerekse dünya çapında ülkemizi hak ettiği seviyeye yükseltmekte büyük bir çaba sarf etmiş ve başarılı olmuştur.

AK Parti iktidarı ülkemize gerek hizmetler noktasında gerekse yapmış olduğu yasal ve hukuki reformlar gerekse de İslam coğrafyasında model ülke olma konusunda büyük bir ivme kazandırmıştır.  Ben de AK Parti’nin sahip olmuş olduğu ilkelerden ve yaşama geçirdiği ilklerden dolayı yıllardan beri partiye destek verdim.Ve bu uğurda sürekleri çabalar sarf ettiğim partimin hak yolundaki bu yürüyüşünde kendimi bu uğurda bir nefer olarak görüp, bu yolda görev almak istedim. Allah kısmet ederse bu yolda bir hayır yarışına girdim. Hiç kimse ile herhangi bir kavgam yok. Hiç kimse ile bir rekabet, bir polemik içerisinde olmayacağım. En büyük idealim hak yolunda halk için yarışmaktır. Aday adayı olan bütün arkadaşlarımız, kardeşlerimizdir, dava arkadaşlarımızdır ve onların bu dava arkadaşlığı yolunda hayır için vermiş oldukları yarışta kendilerini tebrik ediyorum.

Tek cümle ile şunu ifade etmek isterim ki, topluma hizmet etmek ve toplumun bir neferi olmak için adayım. Bana toplumun beklentileri doğrultusunda bir görev verilirse bu görevi layıkı ile yerine getirmeye çalışıp, Allah’ın huzuruna yüzüm ak bir şekilde çıkacağım” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi