enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Başdeğirmen, açık ara farkla kazandı

Başdeğirmen, açık ara farkla kazandı
REKLAM ALANI
01.04.2024
0
A+
A-

Başdeğirmen, açık ara farkla kazandı

2019 Yılında başkan seçilen Başdeğirmen, Önce Pandemi, sonra deprem ve ekonoımik krizlerle 5 yıl boğuştu. Sürecin sonunda ise muhalefetin ve sahte hesapların saldırılarıyla seçime girdi, bu süreçte hep sükunetini koruyan Başdeğirmen sandıktan ciddi farkla çıkmayı başardı.

Muhalefetin çıkardığı gazeteleri ve iftiraları ciddiye almayan Başdeğirmen, seçim kampanyası boyunca halka yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmaya odaklandı.

Seçim sürecinde taraflar arasında yaşanan gerilimlere rağmen, Başdeğirmen, barışçıl ve yapıcı bir yaklaşım sergileyerek seçim atmosferini sakinleştirdi. Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap vermeyi tercih etmeyen Başdeğirmen, halka vaatlerini ve hedeflerini anlatarak, siyasetin gerçek sorunlara odaklanması gerektiğini vurguladı.

31 Mart seçimlerinin sonucunda, halkın bu barışçıl ve doğru siyaset anlayışına verdiği destek açıkça görüldü. Başdeğirmen, seçimin galibi olarak çıktı ve bu sonuç, Isparta’da siyasetin daha yapıcı ve barışçıl bir yöne evrilmekte olduğunu gösterdi.

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir
Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir
Bir bir veya daha fazla kişi ve kalabalık görseli olabilir
Bir hoparlör, kalabalık ve yazı görseli olabilir
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi