ISPARTA – BHA
Davraz Kayak Merkezi, kış turizmindeki en büyük handikap olan kar yağışını beklemeye son veriyor. Barida Davraz işletmesi, modern suni kar sistemi teknolojisini kullanarak, doğal kar yağışı yeterli seviyeye ulaşmadan pistleri kayak severlerin hizmetine sunmayı hedefliyor. Bu stratejik adım sayesinde, Davraz sezonu diğer merkezlerden daha erken açarak bölgeye gelen turist sayısını artırmayı amaçlıyor.
Güller diyarından romantik bir ilk: Pembe kar şöleni
Bu sezonun en ilgi çekici ve benzersiz etkinliği ise “Pembe Kar” sürprizi olacak.
Isparta’nın Simgesi: Güller diyarı Isparta’yı simgeleyen pembe gül yaprakları, suni karla birleştirilerek pistlerin üzerine serpilecek. Görsel Şölen: Barida Davraz otel işletmecileri, bu uygulamanın kayak merkezini adeta bir kış masalına dönüştüreceğini ve misafirlere eşsiz bir görsel şölen sunacağını belirtiyor. Bu, Türkiye’deki bir kayak merkezinde ilk kez gerçekleştirilecek romantik bir konsept olarak öne çıkıyor.
İşletme yetkilileri, pembe kar uygulamasının yanı sıra, tüm sezon boyunca müşterilerine yönelik çok daha fazla sürpriz ve etkinlik hazırladıklarını da ekledi.
Kayak severleri yakından ilgilendiren bir diğer önemli gelişme ise ekonomik destek oldu. Barida Davraz yönetimi, erken sezona özel bir kampanya ile başlayacaklarını duyurdu:
Yarı Fiyatına Kayak: Sezonun ilk döneminde, tüm müşterilere yönelik %50 indirim uygulanacak.

Bu büyük indirim, Davraz’ı bu yıl sadece yüksek kalitede pistleriyle değil, aynı zamanda cazip fiyat politikasıyla da kış tatili için en ulaşılabilir merkezlerden biri haline getiriyor.
Davraz, eşsiz konumu ve fiziki şartlarıyla Türkiye’nin en değerli kayak merkezlerinden biri olmaya devam ediyor.