enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

AVSEREN AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AVSEREN AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
REKLAM ALANI
16.02.2015
0
A+
A-

akpartilogo1(1)

Mehmet Şükrü Avseren düzenlediği basın toplantısında, Ak Parti Adıyaman milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Yaptığı açıklamada ”Değerli basın mensupları, sizi en kalbi hürmet ve muhabbetlerimle selamlıyorum.
Basına azami derecede ehemmiyet veren bir kardeşiniz olarak çalışmalarınızı ve gayretlerinizi tebrik ediyorum.

Biz maneviyat ve medeniyet şehri Adıyaman’ımızın, Safvan Bin Muattal’ın, Ebuzer el-Gıffari’nin, Mahmut el-Ensari’nin evlatları ve torunlarıyız. Bu büyük dava adamlarının din ve insan odaklı hizmetleri bize her zaman rehber ve mürşid-i kâmil olmuştur.

Adıyaman’a mana katan mümtaz ve muazzez bu zatların bugün bıraktığı topraklar inşallah 21. yüzyılda Ak Parti’nin insan odaklı hizmetleri ile daha da güçlenecek, onların izlerini ilelebet taşıyacak, dâhili ve harici düşmanlara karşı bir zırh vazifesi görecektir.

Bugün Ak Parti’nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ektiği demokrasi ve hürriyet tohumları çiçek açarken Adıyaman maddeten terakki ediyor, hak ettiği ve hak edeceği konuma adım adım yaklaşıyor.

Ak Parti, Başbakan’ımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliği ve “Yeni Türkiye” sloganıyla 2023 ve 2071 vizyonuna durmak bilmeyen ilerleyişi devam ederken, eminim 7 Haziran seçimlerinde bu vizyon alacağımız rekor sayıda oylarla daha da pekişecektir.

Bu büyük ve tarih olacak hedefin en büyük parçası olan aziz Adıyaman halkı gelecek seçimlerde yine vazifesini yapacak ve Ak Parti’ye sonuna kadar destek verecektir.

Biz de maneviyat ve medeniyet şehri Adıyaman’ımızın bir neferi ve hadimi olarak bu büyük davada halkımıza hizmet etmek için 7 Haziran milletvekili seçimlerinde, başından bu yana mensubu olmakla gurur duyduğum ve çeşitli kademelerinde vazife aldığım AK Parti’den Adıyaman milletvekili aday adayı oldum.

“Yeni Türkiye, Güçlü Adıyaman” sloganıyla çıktığımız bu kutlu yola bütün karanlık güçlerin zayıflatıldığı, vesayetin yıkıldığı, çözüm süreci ile ülkemize tam demokrasi ve hürriyetin yeşereceği bir ülke olarak Adıyaman’ı tam anlamıyla ekonomisiyle, turizmiyle, kültürüyle kısacası her alanda insanlık onurunu referans alarak daha da güçlendireceğiz.

Türkiye’de demokrasi tarihinin en karanlık dönemlerinden olan 28 Şubat sürecinde sırtımıza şerefle yüklendiğimiz Fazilet Partisi Kâhta İlçe Başkanlığımız döneminde her türlü haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı mücadele ederek, o karanlık dönem de bile halkımızla aramıza örülen duvarları bir bir yıkmış, şehrimizin demokrasi muhafızlığını yapmaktan onur duymuşuzdur.

İşte hürriyet ve demokrasi yağmurlarının şırıl şırıl yağdığı 2015 yılında kurucu Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği ile başlayan ve Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliği ile devam eden kutlu Ak Parti yürüyüşü Türkiye’nin istikbali ve istikrarı için vazgeçilmez bir fırsattır.

Bu fırsatı daha da güçlendirecek ve başta Adıyaman olmak üzere refah seviyesi daha da yüksek, demokrasi ve özgürlüklerin daha da genişlediği bir ülke olmak için bu kutlu vazifeye yıllardır siyasetle ve halkla iç içe olan biri olarak talibiz.” Dedi.

 

 

 

 

 

                                                                                

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi