enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ATSO, TOBB 72.GENEL KURULUNA KATILDI

ATSO, TOBB 72.GENEL KURULUNA KATILDI
REKLAM ALANI

ATSO, TOBB 72. Genel Kurulu’na Katıldı
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Genel Kurulu’na katıldı.
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket’in de bulunduğu ATSO delegeleri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bakanlar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı 10-11 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen TOBB 72. Genel Kurulu’na katıldı. 81 ildeki oda ve borsa başkanları, genç ve kadın girişimciler ve yurtdışından Türkçe konuşan girişimcilerin davetli olarak katıldığı genel kurul iki gün sürdü.
Gerçekleşen Genel Kurul’a ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket’in yanı sıra Genel Kurul Delegeleri Hamdi Doğan, Alpaslan Çelebi, Mehmet Fatih Bozkurt, Ramazan Çakmak, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Abdulgani Bereket, Genel Sekreter Naim Harputluoğlu katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Genel Kurulu nedeniyle ATSO delegeleri ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek ilk programı geçekleştirdi.
TOBB’un 72’inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bazı eski bakanlar, oda ve borsa başkanları, ATSO delegeleri ile diğer davetlilerin katılımıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirildi.
Genel Kurul’da konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu esas zenginliğin girişimci ruh olduğunu ifade ederek, “Hedeflere ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan TOBB Başkanı ‘Türkiye hepimizin’ mesajı verdi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, TOBB’un Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek 72. Genel Kurul toplantısının hayırlı olmasını diledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi