enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C

ARİKET MAHALLESİNDEN REİS-İ CUMHUR KOLTUĞUNA

ARİKET MAHALLESİNDEN REİS-İ CUMHUR KOLTUĞUNA
REKLAM ALANI
25.01.2017
0
A+
A-

img_2296

TBMM Başkanvekili, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, son yıllarda Adıyaman’ı Mecliste temsil eden önemli siyasi şahsiyetlerden biridir. Özellikle bütün vatandaşlar için, tarihi öneme sahip Meclisteki yeni anayasa değişikliği görüşmelerinde, başkanlık ederken yönetimiyle dikkatleri üstüne çekti.

Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan her vatandaşın gelecekteki yol haritasını çizecek, yaşamına rehber olacak ve geleceğini şekillendirecek yeni anayasa değişikliği görüşüldü.Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni anayasayı temsil edecek değişiklik maddeleri kabul etti ve yeni Anayasa taslağı Mart ayında halkın iradesine sunulacak.

Yani son sözü halk söyleyecek. Vurduğu mühürle ya kabul edecek ya da reddedecek. Hep birlikte bekleyip göreceğiz. İleriki bir yazıda naçizane görüşümü de paylaşmak isterim.

Rabbim ülkemizin hayrına olanı nasip eder inşallah.

Anayasa değişikliği sürecinde meclise başkanlık yapan Kahta merkezinin yerlisi, Ariket mahallesinden okul arkadaşımız Ahmet Aydın, Sayın Cumhurbaşkanın Tanzanya’yı ziyareti süresince, Ona vekalet edecek olması Adıyamanlılar olarak hepimizin gururu oldu.

80 milyonun reis-i cumhurluğunu yaklaşık bir haftalığına Kahtalı bir okul arkadaşımız yapacaktır. Bizim okul yıllarımızda, yani seksenli yıllarda, Kahtalı bir kaymakam, hakim, savcı vb. yüksek makamlarda memur yoktu. Bizlerden biri Ülkenin en yüksek makamına oturacak deselerdi gülüp geçerdik.

Sağlık memurluğundan hukuk öğrenimine, avukatlığa, il başkanlığı vekilliği derken Meclis hayatı başladı ve kariyerinin zirvesini ise içinde bulunduğumuz haftada yaşamakta. Bu demokrasinin bir örneğidir.

Bu Adıyamanın yeni nesilleri, okul öğrencilerimiz için örnek alınması gereken bir başarı örneğidir.

Temennimiz neredeyse Türkiye nüfüsunun % 1’ine tekabül eden Adıyamanlılar bütün sektörlerde, kamu ve özel olmak kaydıyla, nüfüsuna denk gelebilecek bir başarıyı sağlarlar. Bunun için yukarıda belirttiğimiz gibi örneklerimiz çok.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi