ANTALYA – BHA
Antalya’da yaşayan 23 yaşındaki Aleyna Okul, iş yeri önünde baktığı ‘Prens’ adlı kedinin bastonla vurularak öldürüldüğü iddiasıyla M.K. ve eşi M.K. hakkında şikayette bulundu. Olay, bölgedeki güvenlik kameralarına da yansıdı.
İddiaya göre çift, araçlarının altına saklanan kedileri çıkarmak için bastonla vurdu. Bu sırada ‘Prens’ isimli kedi ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Diğer kedinin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Görüntülerde şüphelilerin aracın altında dakikalarca kedileri aradığı ve bastonla müdahalede bulundukları anlar yer aldı.
Kedilere baktığını söyleyen Aleyna Okul, olayın ardından büyük üzüntü yaşadığını belirterek hukuki süreç başlattığını ifade etti. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi.