enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2644
EURO
34,9355
ALTIN
2.438,84
BIST
10.227,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C

AMACIMIZ EĞİTİMDEKİ BAŞARIMIZI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIMAK

AMACIMIZ EĞİTİMDEKİ BAŞARIMIZI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIMAK
REKLAM ALANI
21.01.2024
0
A+
A-

Amacımız Eğitimdeki başarımızı daha yükseklere taşımak

BURDUR-BHA

Öğrencilerden yarı yıl tatilini en verimli şekilde değerlendirmelerini isteyen Vali Öksüz, öncelikle dinlemelerini, fırsat buldukça kitap okumalarını tavsiye ederek ikinci döneme aynı heyecanla zinde ve hazır bir şekilde dönmelerini istedi.

Öğrencilerle birlikte karne heyecanı yaşayan değerli öğretmenlerimiz ve velilerimize de emekleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Öksüz, İlimiz genelinde karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederek iyi tatiller diledi.

Kışla ilk ve ortaokulunda

Vali Öksüz ve protokolün katılımıyla gerçekleşen törende sınıflarda öğrencilere karneleri dağıttı.

Vali Öksüz daha sonra okulda Burdur Yöresine ait tarihi eşyalardan oluşturulan Etnografya Müzesi ve Tarihi Para Müzesine inceledikten sonra öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Öksüz, karne dağıtım töreni sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bugün eğitim-öğretim yılının 1’inci döneminin sonuna geldik. İlimizde 253 okulumuzda 43 bin 41 öğrencimiz, 4 bin 100 öğretmenimiz ile birlikte tatile giriyor. Öncelikle bu dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabi eğitim dönemi, yorucu, zorlu geçti. Ama nihayetinde öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Onlara destek veren velilerimiz, anne ve babalarına teşekkür etmek istiyorum.

Çünkü onlarda çok büyük fedakarlıkla bu dönemde çocuklarına destek oldular. Eğitim-öğretime devam etmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Milli Eğitim camiamıza bu süreçteki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz her zaman ki gibi öğrencilerimize sevgi, şefkat göstererek, eğiterek eğitim sürecine çok önemli katkılarda bulundular.

Öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum, başarılarının devamını diliyorum. Biz Burdur’da eğitimde belli bir kaliteyi başarıyı yakaladık. Amacımız eğitimdeki başarıyı bulunduğu yerden daha yükseklere taşımak. Onun için bildiğiniz gibi Aralık ayından (2023) itibaren BESTE Projemizi (Burdur’ da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi) başlattık.

Bu proje ile birlikte öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin daha hızlandırılması, sosyal, kültürel yönden onların gelişimlerinin daha üst noktalara taşımak istiyoruz. Bütün çabamız öğrencilerimizi milli, manevi değerlerine sahip, çağı anlayan, yeniliklere açık, iyi yetişmiş birer insan haline getirmek. Onun için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Ben 1’inci dönemin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.

Emek veren tüm Milli Eğitim camiamıza tekrar teşekkür ediyorum. Velilerimize öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah ikinci dönemde öğrencilerimiz dinlenmiş olurlar. İkinci dönem çok daha başarılı bir dönem olacak diye düşüyorum.

Öğrencilerimize tavsiyemiz tabii ara tatilde bir yandan dinlenmeleri, bir yandan da kitap okuyarak çalışmalarını devam ettirerek ikinci döneme hazırlanmaları, karnesinden istemediği sonuçları gören öğrencilerimiz da asla kötümser olmasınlar. Onlar da çalışmalarını sürdürsünler. Biz öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm Milli Eğitim camiasının yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programa başta Vali Öksüz olmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, kurum müdürleri, mahalle muhtarı, okul yönetimi, veliler ve öğrenciler katıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi