enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Ak Parti Kahta’da Güven Tazeledi

Ak Parti Kahta’da Güven Tazeledi
REKLAM ALANI
11.11.2014
0
A+
A-

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi, Kahta METEM Salonunda gerçekleşti. Divan başkanlığını AK Parti Adıyaman İl Başkanı İ.Halil Fırat’ın yaptığı AKP Kahta İlçe Başkanlığı 5. Olağan kongresine tek listeyle giren Engin Akel yeniden başkanlığa seçildi.

İlk konuşmayı yapan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. Belediyeyi aldığımız zaman büyük bir  borç altındaydı. Bu kısa kısa zaman içerisinde büyük  projelerimiz oldu, bunların başında haydarn su projesi, çataltepe ve baraj yolu projeleri bulunmaktadır.İsrailin mescid-i aksaya yaptığı bu zülümü lanetliyorum dedi.

Mehmet Metiner ise kürsüye geldiğinde Ak partinin başarılarında bahsetti. Ak parti yönetimini güçlendirdiklerini ak parti bir aile partisi olmaktan kurtulup halkın partisi olduğunu yerel secimlerde almış olduğu başarı ve cumhurbaşkanlığı secimlerindeki başarıda bunun kanıtıdır dedi.

Metiner son günlerde yapılan kobani eylemler içinde;Hiç kimsenin Kahta’nın huzurunu bozmaya izin vermeyiz. Herkes aklını başına alsın. Öyle Kobani bahaneleriyle Kahta’da terör üzerinden birileri sonuç almaya kalkışırsa çok derin bir hüsrana uğrarlar.Buradan uyarıyorum. Kobani bahaneleri ile sokağa dökülüp terör estirenlere izin vermeyeceğiz.

Kobani diyenlere söylüyorum. Kobani’de PKK nın zulmünü görecektiniz. 200 bin Kürdü Irak Kürdistanı’na hicrete göndermek zorunda bıraktıran PKK’nın zulmünü göreceksin. Esed’in sayesinde Kobani’ye yerleştikten sonra, PKK’nın Esed’den bin kat daha fazla oradaki

Kürtlere nasıl zulüm ettiğini bileceksin.Peki PKK’nın, PYD’nin zulmünden kaçan Kürtler için niye sokaklara dökülmedin. Kürtlüğün buraya kadar mı PKK Kürtlere zulüm ettiğinde alkışlayacaksın. Ama iktidarın tehlikeye girdiğinde diren Kobani diren diyeceksin. Taksimde üç beş ağaç nasıl bahane edildiyse Kobani de bir bahanedir. Dedi

Adıyaman belediye başkanı Hüsrev kutlu ise Kahta AK PARTİ ye her zaman büyük destek verdi. İlbaşkanı olduğum dönemlerde,Milletvekili olduğum dönemler de kahta yüksek oranda oy partiye vermiştir. onun için kahta ya daima minetarız ve ben bunu dediğim zaman kahtalıların eniştesi olduğum için değil gercektende kahta ile gurur duyuyorum şeklinde konuştu..

Milletvekileri Mehmet Erdoğan,Murtaza Yetiş,Salih Fırat ve İl kordönatörü Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da birer konuşma yaptılar.

Seçim sonucunda AK Pari Kahta İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

  1. Engin Akel
  2. İrfan Karataş,
  3. Gafar Çelebi
  4. Ali Maçin
  5. Yunus Celayir
  6. Ömer Mihnet
  7. Mustafa Aslan
  8. Bünyamin Balçı
  9. Osman Çetinkaya
  10. Ali ihsan Uluçay
  11. Muhmut Fırat Demircigil
  12. Sabri Polat
  13. Bedir Yeni
  14. Mehmet İnal
  15. Faik Dalgıç
  16. Mustafa Doğan
  17. Mehmet Güli Armağan
  18. Ramazan İnan
  19. Arzu Gül
  20. Zeki Delikanlı
  21. Nusret Kaya
  22. Zeki Toplu
  23. Süleyman Kaplan
  24. Ramazan Çiçek
  25. Ramazan Alagöz
  26. Meryem Akel
  27. Hamdi Karakuş
  28. Faruk Bozkurt
  29. Ömer Zariç
  30. Enver Kalaycı
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi