enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4242
EURO
34,4456
ALTIN
2.489,00
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ AHMET AYDIN SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ AHMET AYDIN SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ
REKLAM ALANI

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın; Seçimi değerlendirdi…

 

Adıyaman milletvekili Ahmet  Aydın, seçimle ilgili yaptığı değerlendirmede, sözün ve kararın millette olduğunu, milli iradeye her zaman ve zeminde vurgu yaptıkları seçimi geride bıraktıklarını belirterek, vatandaşın verdiği kararı saygıyla kabul ettiklerini, sonuçlardan herkesin payını mutlaka alması gerektiğini söyledi.

Milletin seçimden tek başına bir iktidar çıkarmadığının altını çizen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, “AK Parti olarak ülkenin menfaatlerini her şeyin üstünde tutuyoruz. Milletimizin menfaati neyi gerektiriyorsa, üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Biz diğerleri gibi sorumsuz olamayız. Sorumlu siyaset anlayışımızın neticesi olarak halkımızın verdiği karara da saygı duyarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Koalisyonların ülkeye geçmişte bedeller ödettiğini savunan Aydın, “Sağlıklı ve ülke menfaatlerini, milletin geleceğini düşünen her türlü oluşum konusunda elimizden gelen gayreti gösteririz. Sorumluluğumuzun gereğini yerine getiririz. Ama tek başına bizimle de olmuyor bu. Bu konuda herkesin sorumlu ve millet adına siyaset yapması lazım. Herkesin seçimden çıkaracağı dersler olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

AK Parti olarak dördüncü genel seçime girdiklerini, Türkiye hatta dünyada eşine az rastlanır bir başarı grafiğine imza attıklarını belirten Aydın, milletin hala umut olarak AK Parti’yi gördüğünü ifade etti.

Halkın, AK Parti’nin içinde bulunmadığı hiçbir şeyi umut olarak görmediğini kaydeden Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü; “AK Parti, girdiği dördüncü seçimde de birinci parti olarak büyük çoğunlukla ve en yakın rakibine 16 puan fark atmak suretiyle büyük bir başarıya imza atmıştır. Ülkenin, milletin özellikle de bu mağdur ve mazlum coğrafyanın hala tek umudu AK Parti’dir. Bizler de bu sorumlulukla hareket ederek, milletimize karşı mahcup olmamak, onların derdine derman olmak adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz, sorumluluğumuzun gereğini yerine getireceğiz. İktidarlar ister istemez ne kadar başarılı olursa doğal bir süreci var. Asıl burada MHP ve CHP’nin kendini çek etmesi gerekiyor. MHP ile HDP’nin milletvekili sayısı eşit. CHP, milletvekili sayısını düşürmüş. Dünyanın hiçbir yerinde ana muhalefet ve muhalefet bu kadar başarısız olmaz. Her yerde bir sonraki seçimin ya iktidarı ya da iktidar ortağıdır. İktidarlar yıpranır, muhalefet partileri ya iktidar olur ya da iktidar ortağı. Ama Türkiye’de yine bir iktidar sorunu olmadığı çok açık. Türkiye’de asıl muhalefet sorunu olduğunu, muhalefetin kendini çek etmediğini çok net görmek lazım. Muhalefet, boş vaatlerle siyaset yapıyor, proje ve öngörüsü, milletin temel sorunlarına yönelik çözüm arayışı yok. Öte yandan birbirine taban tabana zıt siyaset yapan iki parti MHP ve HDP de birbirini besledi. Bu seçimde asıl muhalefetin, özellikle de CHP ve MHP’nin kendini gözden geçirmesi lazım. CHP, bu gidişle ana muhalefette tutunamayacak. AK Parti, dördüncü seçimde büyük oranda birinci parti olarak başarıyla çıkıyorsa ‘milletin umududur’ demek. ”

Adıyaman halkının her seçim olduğu gibi bu seçimde de AK Partiden desteğini esirgemediğini belirten Vekil Aydın; “Seçim çalışmalarımız kapsamında il merkezinde, merkez köylerde, ilçelerde, beldelerde, köylerde, mezralarda gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el nerdeyse kalmadı. Her gittiğimiz yerde hemşehrilerimiz bizleri bağrına bastı. Bu vesileyle bizlere dualarıyla ve oylarıyla destek olan hemşehrilerimize, il ve ilçe teşkilatlarımıza, milletvekili aday adaylarımıza, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, il genel meclisi üyelerimize, belediye meclisi üyelerimize, muhtarlarımıza, mahalle temsilcilerimize, AK Partinin çatısı altında yer alan herkese, emeği geçen herkese ve her zaman olduğu gibi bu süreçte gözümüz, kulağımız ve sesimiz olan değerli basınımıza şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi