enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3058
EURO
34,9907
ALTIN
2.450,27
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
28°C

Ak Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Uyanık: Dersimize çalıştık, yönetmeye talibiz

Ak Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Uyanık: Dersimize çalıştık, yönetmeye talibiz
REKLAM ALANI
23.01.2024
0
A+
A-

Betül Yılmaz/AMASYA-BHA

 Programda konuşma yapan Ak Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyanik şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler yapılacak. Ak Parti Amasya Belediye Başkan Adayı olarak bu seçimin İlimiz ve ülkemiz genelinde barış, huzur içerisinde sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını diliyorum. Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde, parti teşkilatlarımızın desteğiyle inşallah Amasya Belediyesini sağlıklı bir şekilde yöneteceğiz. İnşallah Amasya’yı layık olduğu hizmetlerle taçlandıracağız. Ak Parti olarak Amasya Belediyesini yönetmeye şahsım, ekibim ve tüm teşkilatlarımız ile hazırız.

Ak Parti olarak 15 yıl Amasya Belediyesini yönettik, beş yıl ara verdik. Amasya halkı Ak Partiyi beş yıl tatile çıkardı. Beş yıllık süre zarfında bizde Ak Parti olarak dersimize iyi çalıştık ve tekrar tatil dönüşü zinde, sağlıklı bir şekilde projelerimizle tüm halkımızı kucaklayarak kimseyi ayrıştırmadan Amasya’yı yönetmeye talibiz.

Bu süreç zarfında tüm ekibimizle birlikte profesyonel bir şekilde çalışacağız. Birçok projelerimiz var fakat bugün itibari ile ilimizde Ankara’dan profesyonel bir ekip tarafından bir kamuoyu anketi yapılacak.

Bizler Amasya’nın ihtiyaçlarını, taleplerini biliyoruz ama bu anket ile birlikte Amasya halkının beklentileri, talepleri ve bizim gözümüzden kaçan neler var onu öğrenmek istiyoruz. Anket sonuçlarından aldığımız sonuçlara göre kendi projelerimizle harmanlayarak projelerimizi açıklayacağız.

Amasya kamuoyunda birileri tarafından bizlerle ilgili şöyle bir algı oluşturuluyor. Ak Parti Amasya Belediyesi’ne gelirse, yeni dönemde alınan işçilerin tamamı tazminatları verilecek işten çıkarılacak. Sizlerin huzurunda söz veriyorum, kesinlikle böyle bir düşüncemiz yok. Görevinin başında olan, görevini yapan tüm işçilerimizin, Belediye personelinin başımızın üzerinde yeri var. Bir tane dahi işçi çıkarmayacağız. Görevine gelmeyen, halk tabiriyle bankamatik memuru konumunda olan, Belediyeye hiç uğramayanlar içinde kusura bakmasınlar gerekeni yaparız.

Dört dönemdir Ziyaret Belediyesi Başkanıyım, kimsenin ekmeğiyle oynamadım, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Ziyaret Beldesi’nde Millet Bahçesi, TOKİ ve daha birçok çalışma gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde Amasya’yı tarihi ve kültürel değerleri ile kentsel dönüşümleriyle bir çok projemiz ile yönetmeye talibimiz. Son olarak, sözünü aldığımız tek projemizi paylaşacağım. TOKİ Başkanlığıyla görüşerek beş yıl içerisinde Amasya’mıza en az 3000 tane toplu konut yapacağız” dedi.

Düzenlenen program basın mensuplarının soru ve cevapları ile sonlandırıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi