enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2675
EURO
34,8429
ALTIN
2.423,57
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Aydın’a görkemli karşılama

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Aydın’a görkemli karşılama
REKLAM ALANI
23.01.2024
0
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Belediye Başkan adayı Avukat Mehmet Salih Aydın görkemli bir karşılama ile Ağrı’ya geldi.

featured

Servet Arslan/AĞRI-BHA

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Belediye Başkan adayı Avukat Mehmet Salih Aydın görkemli bir karşılama ile Ağrı’ya geldi.

Ağrı Ahmet-I Hani havalimanı’na Ankara uçağıyla iniş yapan AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Aydın, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci ve beraberindeki heyeti binlerce kişiden oluşan kalabalık karşıladı.

Havaalanında bulunan vatandaşları selamlayan Başkan Adayı Aydın, beraberindeki heyetle birlikte seçim otobüsüne binerek oluşan büyük bir konvoy eşliğinde şehir merkezinde kurulan platformda bekleyen Ağrılılara seslendi.

Miting havasında geçen konuşmada Ağrı’nın evladı olduğunu vurgulayan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, “Türkiye Cumhuriyeti’nin son 22 yılına damgasını vuran tüm meselelerin çözüm mimari, davammızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Sayın Cumhurbaşkanım bizi Ağrı’ya gönderirken Ağrı merkezdeki vatandaşlarımız son dönemde şöyle bir söylem gerçekleştirmişti; ‘Biz artık Ağrı merkezden bir aday istiyoruz Ağrı’nın öz evladını istiyoruz. Ağrı’nın has evladını istiyoruz.’ demişlerdi ve Sayın Cumhurbaşkanımız da sizin içinizden biri kardeşiniz evladınız yoldaşınız Salih Aydın’ı size gönderdi ve size emanet ediyor.

1927’den bugüne kadar Ağrı’da taş üstüne taş koyan bütün belediye başkanlarına vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve afiyet diliyorum. Ağrı hak ettiği yere gelecek Ağrı istediği yerel alandaki hizmetleri bundan sonra daha fazla alacaktır, bizlere inanın biz bunları hep birlikte başaracağız.” dedi.

Vatandaşlarla buluşmanın ardından başkan adayı Aydın ve beraberindeki heyet AK Parti Ağrı İl Başkanlığı’na geçti.

 

Ağrı, Mehmet Salih Aydın’ın yanında!

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Aydın’a görkemli karşılama

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi