enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Adıyamanlılar Federasyonu Bayhan İle Devam Dedi

Adıyamanlılar Federasyonu Bayhan İle Devam Dedi
REKLAM ALANI
31.10.2014
0
A+
A-

Yaklaşık 6 ay önce Nevzat Bayhan başkanlığında kurulan Adıyaman Dernekler Federasyonu, gerçekleştirdiği birinci olağan genel kurul seçiminde tek liste ile seçime giren Gazeteci-Yazar Nevzat Bayhan ikinci kez Adıyaman Dernekler Federasyonun başkanı oldu.

Oylamaya geçmeden önce kurulan divan başkanlığına Mustafa Karlı seçilirken, Av. H.Mehmet Baykurt, Mustafa Çingay, Süleyman Alpaydın ve Abdulbaki Durmuş ise Divan üyeliğine seçildi.

Adıyamanlılar Vakfı konferans salonunda düzenlenen birinci olağan genel kurulda delegelerin oyların tamamını alarak tekrar Adıyaman Dernekler Federasyonun Başkanlığına seçilen Nevzat Bayhan, oy vererek destek çıkan bütün üyelere ve katılımcılara teşekkür etti.

En büyük hedefinin gençlik olacağını söyleyen Bayhan şunları kaydetti: “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve davranışlardan korumak ile birlikte onları kötü yollara girmemesi ve işin içinde olanları da arındırmak için büyük gayret göstereceğiz. Bu konuda arkadaşlarımızla büyük bir mücadele vereceğiz. İkinci önemli husus ise bu yıl ilk kez Adıyaman Valiliği tarafından İstanbul da gerçekleştirdiği Adıyaman Tanıtım Günleri şayet valilik devam etmese Federasyon olarak bu sorumluluğun altına girerek her yıl aralıksız olarak bu etkinliği İstanbul’da gerçekleştirmeye hazırız” dedi.

Kongreye konuk olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ise STK’ların gayesi insanlara ve insanlığa hizmet etmek olduğunu söyledi. Özkartal, “İstanbul’da 75 yakın vakıf ve derneklerimiz ile birlikte üç federasyonumuzun olması Adıyaman için büyük bir zenginliktir. Bu zenginliğimizin değerini iyi bilerek el ele gönül gönüle verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sıkıntı yoktur” diyerek, ikinci kez Federasyon başkanlığına seçilen Nevzat Bayhan ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

Adıyaman Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu isimleri şöyle oluştu:

Nevzat Bayhan (Başkan)

Av. Abdurrahman Dursun (Başkan Vekili)

Hamit Peker (Başkan Yardımcısı)

Abdulgani Tekin (Başkan Yardımcısı)

Süleyman Alpaydın (Genel Sekreter)

Tahmin Gencer (Sayman)

Orhan Karaman (Üye)

Abuzer Korkmaz (üye)

Mustafa kale (Üye)

Ekrem Akarslan (Üye)

Mustafa Çingay (Üye)

Şükrü Özbek (Üye)

Cemil Keskin (Üye)

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi