enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ADIYAMAN’DA TSE TEMSİLCİLİĞİ AÇILIYOR

ADIYAMAN’DA TSE TEMSİLCİLİĞİ AÇILIYOR
REKLAM ALANI
05.04.2016
0
A+
A-

   
  
 
Geçtiğimiz Şubat Ayında Adıyaman’a gelerek çeşitli açılış ve temaslarda bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Adıyaman ziyareti meyvelerini vermeye başladı.
Ziyarette Adıyaman’da TSE Temsilciğinin açılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade eden Bakan Işık’ın açıklamalarının ardından Adıyaman’da TSE Temsilciliğinin açılması için çalışmalar başlatıldı.
Esnaf ve sanayiciye hizmet verecek olan Türk Standartları Enstitüsü İl Temsilciğinin açılması için bir takım incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman’a gelen TSE Güneydoğu Bölge Koordinarötü Levent Çalışır, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daştan’la birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, Adıyaman’da açılması düşünülen TSE Temsilciği ile ilgili bilgi sundu.
Adıyaman’da TSE Temsilciliğinin hizmete girmesiyle birlikte esnaf, sanayici ve işletmelerin TSE ile ilgili bütün işlemlerini Adıyaman’da yapacağını dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman TSE hizmetini Gaziantep’te almaktadır. Adıyamanlı vatandaşlarımız bir belge almak için Gaziantep’e gidip gelmek zorunda kalıyordu. TSE Temsilciliğinin ilimizde açılmasıyla birlikte esnaf ve sanayicimiz daha kolay ve hızlı bir şekilde hizmet alabilecektir. İlimizde TSE temsilciliğinin açılması noktasında bizlere destek veren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sayın Fikri Işık bey’e teşekkür ediyorum”dedi.
  
 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi