enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN’DA PKK’NIN ŞEHİT ETTTİĞİ UZMAN ONBAŞI’NIN CENAZESİNE BAŞBAKAN KATILDI

ADIYAMAN’DA PKK’NIN ŞEHİT ETTTİĞİ UZMAN ONBAŞI’NIN CENAZESİNE BAŞBAKAN KATILDI
REKLAM ALANI

Adıyaman’da teröristlerin ateş açması sonucu şehit olan uzman onbaşı için tören düzenlendi. Törene Başbakan Davutoğlu da katıldı.

Adıyaman’da PKK üyeleri ile çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı Müsellim Ünal için Adıyaman’da tören düzenlendi.

Ünal’ın cenazesi Malatya’daki otopsinin ardından Adıyaman’a götürüldü. Şehit için Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi.

Törene, Suruç’taki saldırı nedeniyle Şanlıurfa’ya da giden Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un yanısıra bakanlar Sebahattin Öztürk, Faruk Çelik ve Vecdi Gönül de katıldı.

Şehit askerin cenazesi törenin ardından memleketi Kayseri’ye gönderildi.

Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK’lılar arasında dün çıkan çatışmada şehit olan

Uzman onbaşı 22 yaşındaki Müsellim Ünal, dün Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kürk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK üyelerince açılan ateşte şehit olmuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi