enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN VALİSİNİN EŞİ BEYHAN DEMİRTAŞ YAŞLILARA KUCAK AÇTI

25.03.2015
0
A+
A-

 

Toplumsal projelere olan duyarlılığı ile bilinen ve bu konularda gönüllü çalışmaları sürdürmeyi görev edinen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Adıyaman’da bakıma ve yardıma muhtaç yaşlıları evlerinde ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.
Ziyaretlerine ilk olarak 85 Yaşındaki Zeynep Sekman’ı evinde ziyaret ederek başlayan Bayan Demirtaş, yaşlı kadının elini öperek çiçek takdim etti.

 

Ardından 83 yaşındaki Nazife Göncü’yü ziyaret eden Bayan Demirtaş, yaşlı bayanın gözlerinde katarak oluştuğunu ve ameliyat olunması talebini de geri çevirmeyerek, yaşlı ninenin gözlerinde ameliyat olması için de hastaneye sevkinin sağlanması noktasında her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

 

Daha sonra Adıyaman’ın değişik mahallelerinde yaşayan yaşlıları ziyaret eden Beyhan Demirtaş, “Yaşlılarla sohbet ederek, herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sorup, gıda paketleri takdim etti.

 

Yaşlısına hürmet etmeyen, saygı göstermeyen bir toplumun geleceğinin de güven içerisinde olamayacağını belirten Bayan Demirtaş “Yaşlılarımız, geçmişteki tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutmaktadır. Yaşlılarına gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi kendilerinden esirgeyen bir toplumun huzur ve güven içinde olması mümkün değildir. Bizde Yaşlılar haftası nedeniyle yaşlılarımızı ziyaret ederek, elini öpüp, hayır dualarını almak ve gönüllerini hoş tutmak istedik“diye konuştu.

 

Yaşlılar Haftası kapsamında, gerçekleşen ziyaretlerde Bayan Demirtaş’a, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer’in eşi Nazan Koyuer, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’in eşi Ayşe Salmaner ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Şimşek eşlik etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi