enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5263
EURO
34,7704
ALTIN
2.493,89
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH ERİN’İN; “10 NİSAN POLİS HAFTASI” MESAJI

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH ERİN’İN; “10 NİSAN POLİS HAFTASI” MESAJI
REKLAM ALANI
09.04.2017
0
A+
A-

Kuruluşundan günümüze kadar, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, desteğini de halkımızdan alan Türk Polis Teşkilatımızın 172. yıldönümünü kutlamanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Polis Teşkilatımız, 172 yıllık bilgi ve deneyimiyle, özellikle son dönemlerde terörle mücadele ve 15 Temmuz’da cennet vatanımızı işgal etmek isteyen hainlere karşı kahramanca mücadele ederek, devletimizin bütünlüğüne ve istikbaline yönelen her türlü tehdit ve tehlikeyi dirayetli duruşu ve yüce milletimizin destansı mücadelesiyle bertaraf ederek, bağrından çıktığı aziz milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonrada huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.

Bu düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan kahraman polislerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi