enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ADIYAMAN ULUSLARARASI 12.GAP OSCARLARINA HAZIRLANIYOR

15.03.2015
0
A+
A-

ADIYAMAN DEV ORGANİZASYONA HAZIRLANIYOR

Adıyaman bu yıl yine sanat, siyaset, spor, iş ve bir çok alanda 2014 yılının en başarılılarının ödüllendirileceği organizasyona ev sahipliği yapacak.

Genel Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği’nin organizesinde her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 12. si yapılacak olan Uluslararası GAP Oscarları ödül törenine 8 ülkeden siyaset, sanat ve basın dünyasından önemli isimler katılacak.

 12.GAP OSCARI yılın en başarılı siyasetçi ödülü Azerbaycan milletvekili Ganire Pasheyeva’ya EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ödülü ise Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatçi’ye verilecek.

GAP Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında bir açıklama yapan Genel Başkan Zeynel Abidin Kıymaz, ödül töreninin yanı sıra katılımcılar tarafından çeşitli gezi inceleme, sosyal ve kültürel faaliyetler ve ikili görüşmelerin yapılacağını belirterek, Adıyaman’ın tanıtımı için bu organizasyonun bir fırsat olduğunu kaydetti.

Kıymaz hafta sonu cemiyette gerçekleştirilen genel yönetim kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada; ”Bir çok ülkeden katılımcıların olacağı bu organizasyon Adıyaman ve GAP bölgesi illeri için büyük önem arz etmektedir. Alanında çok başarılı kişi ve kurum temsilcilerinin katılım sağlayacağı bu organizasyona katılanlar bu program çerçevesinde Gaziantep mozaik müzesi, Kilis tarihi evleri, Şanlıurfa balıklı göl, Adıyaman nemrut dağı Mardin evleri ve batman Hasankeyf gibi bölgemizin önemli turistik bölgelerini gezmeye çalışacaklardır, bunun için program yapıyoruz. Yanı sıra iş dünyasından önemli kişi ve firma temsilcileri geliyor bölgenin organize sanayi ve ekonomisiyle ilgili araştırma ve işbirliği imkânları arayacaklardır. Önemli temaslarda bulunacaklardır.

12.GAP Oscar’ında ödül verilecek isimlerle ilgili son aşamaya gelindi, yaptığımız değerlendirmeler sonucu 2014 yılında yaptığı çalışmalar, girişimler, faaliyetler, konferanslarla Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesinde gösterdiği gayretleri ve Türk kadının sosyal statüsünün gelişmesine sağladığı katkılardan dolayı Azerbaycan’ın Avrupa Parlamentosu Üyesi Azerbaycan Bağımsız Milletvekili Sayın Ganire Paşayeva YILIN EN BAŞARILI SİYASETÇİ seçilmiştir.

Kendileri 11 Nisan’da Adıyaman’a gelecek ve çeşitli televizyon programları konferanslara katılacak, Türk dünyasının sıkıntıları ve bu sıkıntıları aşmanın yolları ile ilgili bizleri bilgilendireceklerdir.

Billboardlara Kürtçe-Türkçe afiş asarak gündeme gelen ve partisinden ihraç edilen Fethiye belediye başkanı Behçet Saatçi Fethiye’de sosyal barışın sağlanması ve korunması hususunda gösterdiği hassasiyetlerden dolayı YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ödülüne layık görülmüştür.

12.GAP Oscar’ı Programı yurtiçi ve dışından çok sayıda TV kanalının Çanlı yayınlanması için hazırlıklarımız devam etmekte olup Adıyaman ve bölgemize yakışır bir organizasyon olması için çalışmaktayız. Ev sahipleri olarak Adıyaman halkı ve yöneticilerinin bizlere yardımcı olmalarını, varsa önerileri ile destek olmalarını bekliyoruz, 12. GAP Oscar’ı ödülü alacaklar ilgili önümüzdeki hafta daha detaylı açıklamamız olacaktır” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi