enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN-ŞANLIURFA ARASI DUBLE YOL ÇALIŞMALARI HIZLANIYOR

ADIYAMAN-ŞANLIURFA ARASI DUBLE YOL ÇALIŞMALARI HIZLANIYOR
REKLAM ALANI
14.04.2016
0
A+
A-

  

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi. 

 

Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman ve Şanlıurfa güzergâhına hayat katacak 33 kilometre uzunluğundaki yolda devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

İlgili firma tarafından Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarının havaların ısınmasıyla birlikte hızlandırıldığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “33 metre genişliğinde, üç gidiş ve üç geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacak yolun hizmete girmesiyle Şanlıurfa ile Adıyaman arasında önemli bir geçiş sağlanacaktır. Şu anda çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. Yolun tamamlanmasıyla zaman ve yakıt tasarrufu sağlanarak ilimizin ulaşım standardı daha yüksek bir seviyeye çıkarılacak ve bu güzergâha bir cazibe katılmış olacaktır. Bu yıl içerisinde yolun tamamen bitirilerek hizmeti sunulması öngörülmektedir”dedi.   

 

 

 
 
 
 

 

  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi