enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5336
EURO
34,7579
ALTIN
2.488,21
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

ADIYAMAN KGF ŞUBESİNİ BAKAN TÜFENKÇİ AÇTI.

ADIYAMAN KGF ŞUBESİNİ BAKAN TÜFENKÇİ AÇTI.
REKLAM ALANI
02.11.2016
0
A+
A-

 

Adıyaman Kredi Garanti Fonu Şubesi Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, İ. Halil Fırat, Salih Fırat, Alay Komutanı Ercan Atasoy, siyasetçiler, iş dünyasının renkli simaları ve halk katıldı.

Adıyaman Kredi Garanti Fonu Müdürlüğüne tecrübeli bankacı Ali Dolaş getirildi.

Sektör ve Bölge ayrımı olmaksızın teminat sorunu yaşayan KOBİ’lere sağladığı kefalet desteğiyle bu işletmelerin sektörüne finansmana erişimlerini kolaylaştıran Kredi Garanti Fonu 39. Şubesini Adıyamanda açtı.

KGF 1992 yılında ” gelecek vaat eden işletmelerin finansmana erişimi kolaylaştırarak Türkiye’nin büyüme ve gelişmesine stratejik destek sağlamak ” hedefiyle kuruldu. Kurulduğu günden itibaren bankalar nezdinde kredi değerleri olan ancak teminat gücü olmadığı için kredi kullanamayan KOBİ’lere kefil olmayı ve onlara teminat desteği sağlamaya devam ediyor.

Kredi garanti fonu KOBİ’lerin kullanabileceği, yeni firma kurmadan mevcut tesisi genişletmeye hammadde temininden taşınmaya ihracat ve ithalatın finansmanından nakit sıkıntısını gidermeye kadar hemen her çeşit kredi ye kefalet sağlıyor.

KGF kredi ve diğer finansal destek imkanlarından yeterince yararlanamayan KOBİ’lere çiftçilere esnaf ve sanatkârlar ile serbest meslek mensuplarına müteselsil kefil olabiliyor ayrıca KOBİ statüsünde yer almayan gemi inşaat şirketlerine seyahat acente seyahat acentelerine ve hava yolu işletmelerine kefalet sağlıyor

KOBİ’ler için Büyük Avantajları Sağlıyor…

Kadın ve genç girişimcilerin desteklenmesine önem veren KGF ihracat yapan ithalatı önleyici üretim yapan arge ve inovasyon sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’ler için pozitif ayrımcılık uyguluyor. KGF kredinin türüne göre %75 veya %100 oranında kefil olabiliyor. KGF’nin kefaletini isteyen KOBİ’lerin bankalardan kullanacakları krediler için KGF’nin ortağı olan bankalar ve bu bankaların finansal kiralama şirketlerinden herhangi birine başvuruda bulunmaları yeterli. Adıyamanımıza hayırlı olsun..

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi