enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4161
EURO
34,8475
ALTIN
2.429,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

ADIYAMAN KENT KONSEYİ’NDEN ANLAMLI PROJE

ADIYAMAN KENT KONSEYİ’NDEN ANLAMLI PROJE
REKLAM ALANI
25.03.2022
0
A+
A-

Adıyaman Kent Konseyi ile Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol uyarınca “Şehrimi Tanıyorum, Şehrimi Seviyorum” adlı proje etkinliği başladı.

Şehrimizi tüm yönleri ile tanıtmak, bilgilendirmek ve bu vesile ile gençlerimizde bilinç ve aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Adıyaman Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelindi.

Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel, Başkan Vekili Abdulkerim Işık, Yürütme Kurulu Üyelerinden M. Murat Koca ile Av. Ahmet Işık’ın katıldığı etkinliğin açış konuşmasını yapan okul Müdürü Abdulkerim Işık şunları söyledi:

“Kıymetli öğretmenlerim sevgili öğrenciler, bugün burada Adıyaman Kent Konseyimiz ve İl Milli Eğitim Müdürlümüzce gerçekleştirilen protokol uyarınca “Şehrimi Tanıyorum, Şehrimi Seviyorum” isimli etkinliğimizi yapacağız. Bu etkinlikte Adıyaman Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri misafirimiz. Özellikle Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel, Yürütme Kurulundan Mehmet Murat Koca ve Ahmet Işık bize eşlik ediyorlar. Kendilerine hoş geldin diyorum. Hep beraber ilimizi daha iyi nasıl tanırız, nasıl biliriz, ilimiz hakkında bilmediğimiz neler var, böylece bu bilgilerimizi yenileyerek, güncelleyerek ilimize olan yakınlığımızı, sevgimizi arttırma çabasında olacağız. Bu güzel ve önemli çalışmalarından dolayı da Adıyaman Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.”

Adıyaman’a ait ilginç ve güzel fotoğraflar eşliğinde sunumu gerçekleştirilen Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel etkinlikten sonra şunları söyledi.

“Bizleri konuk eden Adıyaman Anadolu Lisesi Müdürü ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkan Vekilimiz Abdulkerim Işık’a, kıymetli öğretmenlerimize ve programı sonuna kadar ilgiyle, heyecanla takip eden sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Hız ve hazın rüzgarına kapılarak kendisinin, çevresinin ve şehrinin farkında olmadan yaşayan insanlar haline geldik ne yazık ki. Özellikle gençlerimizin çevresiyle, doğup büyüdükleri şehirle, onun değerleri, eserleri ve geleceği hakkında umarsız ve ilgisiz olmaları bizleri üzmektedir. Uzun süredir edindiğimiz intibalarla bu konuda ciddi manada bir boşluk olduğunu gördük. Bu konu aynı zamanda Kent Konseyinin faaliyetleri arasında yer aldığı için böyle bir çalışma içerisine girdik. Gitmedik okul kalmayacak şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz inşallah. Bizlere destek veren, şehrimize, ilimize, değerlerimize ve eserlerimize karşı hassasiyet gösteren herkese gönülden teşekkür ediyoruz.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi