enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,1407
ALTIN
2.294,85
BIST
9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

ADIYAMAN 1954 İLE TRABZON 1461 SPOR KARDEŞ KULÜP OLDU.

ADIYAMAN 1954 İLE TRABZON 1461 SPOR KARDEŞ KULÜP OLDU.
REKLAM ALANI
10.03.2016
0
A+
A-

Trabzon 1461 Spor Kulübü İle Kardeş Kulüp Olduk  

 Trabzon Muhtarlar Federasyonu Genel başkanı, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1461 Spor kulübü başkanı olan Bekir Aktürk ile Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Olan Abdulkadir Geylani Taş arasında yapılan görüşmeler neticesinde iki takım kardeş takım oldu.

Trabzon gibi özellikle Futbolun kalbinin attığı bir il takımıyla kardeş takım olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş; “Trabzon Muhtarlar Federasyonu Genel başkanı, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı olan Bekir Aktürk ağabeyimizle ne zaman bir araya gelsek muhakkak futbol konuşuyoruz ve kendisi yakın bir zamanda Trabzon 1461 Spor kulübü başkanlığı görevine getirdi. Trabzon 1461 Spor kulübü son yıllarda başarısıyla adından söz ettiren bir kulübümüz ve başkanımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde ilimizi BAL Liginde temsil eden ve şu anda grubunda lider pozisyonunda olan Adıyaman 1954 spor kulübü ile kardeş takım olma isteğimizi illettik. Sayın başkanımız hiç tereddüt etmeden evet dedi ve konuyu kulüp başkanımız Hüseyin Koç’a ilettiğimizde ülkemizin nadide kulüplerinden birisi olan Trabzon 1461 Spor kulübüyle kardeş takım olmaktan büyük onur duyarız dedi. Her iki kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Yeni sezonda iki takımı bir araya getirip bir dostluk maçı yapmayı düşünüyoruz. her iki başkanımıza teşekkür eder, iki kulübümüze mücadele ettikleri liglerde başarılar dilerim.  

Adıyaman’ı ve Adıyamanlıları çok sevdiklerini belirten Trabzon Muhtarlar Federasyonu Genel başkanı, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1461 Spor kulübü başkanı olan Bekir Aktürk; “Kısmet oldu yakın bir zamanda kulüp başkanlığı görevi bizlere layık görüldü elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Adulkadir Geylani Taş başkanım bize iki kulübü kardeş kulüp olarak görmek istediklerini ifade ettiler. Adıyaman’a gelme fırsatımız oldu, Adıyaman halkını tanıma fırsatımız oldu bizleri her gelişimizde en güzel şekilde ağırladılar. Buradan çok güzel duygularla ayrıldık ve Hiç tereddüt etmeden sayın başkanın bu güzel düşüncesine evet dedik. Adıyaman ili bulunduğu lig itibarıyla buraları hak etmeyen bir il. Daha önce üst liglerde mücadele eden bir takımları vardı. Ancak takip ettiğimiz kadarıyla amatör kümeden çıkan bir takım, yeni bir oluşum ve futbol aşığı bir kulüp başkanları var. Bizlerde böyle güzide bir kulüple kardeş kulüp olmanın sevincini yaşayacağız. İnşallah bu sezon gruplarında şampiyon olup bir üst lige çıkarlar. Kısmet olur ve şartlar el verirse ya Trabzon’da ya da Adıyaman’da bir dostluk maçı yapıp, kardeşliğimiz pekiştirmek istiyoruz her iki kulübe hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ülkemizin önemli ve başarılı spor kulüplerinden birisi olan Trabzon 1461 Spor kulübüyle kardeş kulüp olma onurunu yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç; “Abdulkadir Geylani Taş başkanım Trabzon Muhtarlar Federasyonu Genel başkanı, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1461 Spor kulübü başkanı olan Bekir Aktürk başkanımızla yaptığı görüşmeler neticesinde her iki kulübü kardeş kulüp yapmak için görüştüklerini ve Bekir Aktürk Başkanımızın buna olumlu baktığını söyledi. Bizlerde bu güzellikten onur duyacağımızı ifade ettik. Ben Abdulkadir Geylani Taş başkanımıza ve Bekir Aktürk başkanımıza şahsım, kulübüm ve ilim adına teşekkür ediyor, liginde Trabzon 1461 Spor Kulübüne başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi