enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Acılı Bir Annenin Feryadı

Acılı Bir Annenin Feryadı
REKLAM ALANI
15.08.2014
0
A+
A-

YETİMİN HAKKI İÇİN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!

 

kahta

Oğlum 24/08/2013 tarihinde bakkal dükkanı işleterek üç çocuğunun (İrem ,Nisa ,Samed) ve ailesinin geçimini sağlamak için rızkının peşinde koşarken Kahta çarşı merkezi gün ortası saat 11:00’de cani veya canilerce boynundan bıçaklanarak hunharca katlettiler. Bu olayın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bu vahşete sebep olan fail veya failler hala yakalanamadı. Şimdi yüreği yanan bir anne olarak;

Kahta Kaymakamı Metin ESEN’ e soruyorum? Oğlumun hunharca katledilmesi beni derinden etkilediği gibi her gün geride kalan o üç yetimin çaresizce gözümün önünde olması ve 1 yıl oldu faillerin yakalanıp adalete teslim edilememesi; bir baba olarak vicdanınız sızlamıyor mu? Senin görevin can güvenliğimizi korumak, canımıza kastedenleri adalet önüne çıkarmaktır. Ben yüreği yanan bir anne ve bir vatandaş olarak size hakkımı helal etmiyorum.

Adıyaman valisi Mahmut DEMİRTAŞ; sizin göreviniz biz vatandaşların can güvenliğimizi sağlamaktır.Ciğerim olan oğlumun canını koruyamadığın gibi Kahta da gün ortası çarşı merkezinde bu vahşete sebep olan canileri 1yıldır onları yakalayıp adalet önüne çıkaramadınız. O koltukta otururken vicdanın sızlamıyor mu? Sizi Allah’a havale ediyorum geride kalan bu üç yetimin hakkı için hakkımı helal etmiyorum.

Adıyaman milletvekili Ahmet AYDIN,Murtaza YETİŞ Mehmet METİNER,Mehmet ERDOĞAN ve Salih FIRAT. Bir anne olarak siz millet vekillere soruyorum;benim yavrumu çocuklarından ve eşinden ayıran canilerin yakalanması için 1 yıldır ne yaptınız? Bu katiller dışarıda gezerken hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Sizleri Allah’a havale ediyorum, geride kalan yetimlerin hakkı için ve size verdiğim oyun hakkı için hakkımı helal etmiyorum.

Son olarak sayın başbakanım(Recep Tayyip ERDOĞAN) 12 yıl boyunca sizi evimizin başköşesinde ve gölümüzde taşıdık.Sevdik, Saydık, değer verdik Allah için…. Sayın başbakanım siz kimsesizlerin kimsesi olarak benim oğlumun canını koruyamadığınız için siz de sorumlusunuz.. Elbette canım yanıyor.Bu yanan yüreğimin az da olsa rahatlaması için buna sebep olan canilerin bir an önce yakalanıp adalet önüne çıkarılmasıdır. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak yüreği yanan bir anne olarak ve geride kalan üç yetimin hakkı için siz yetkililerden suçlunun artık yakalanmasını istiyorum.

15/08/2014 Fatma KARAÇALI(Mehmet Gül KARAÇALI’nın Annesi)
Menderes Mah. Kahta /Adıyaman

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi