enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Büyükşehir kar esaretine izin vermiyor – Birlik Haber Ajansı

Büyükşehir kar esaretine izin vermiyor – Birlik Haber Ajansı
MOBİL REKLAM ALANI
15.01.2026
0
A+
A-

ORDU – BHA

Ulaşımda kar nedeniyle yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı 417 araç ve iş makinesi, 600 personelle karla mücadele çalışması gerçekleştiren ekipler, küreme ve tuzlama çalışmaları ile ulaşımda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor. Yapılan çalışmalarla 18 bin km yol ulaşıma açıldı. Karla mücadelede önceliği hasta ve cenaze hizmetlerine veren ekipler 3 günde 94 hastanın ulaşımını sağlarken, vefat eden 22 vatandaşa cenaze hizmeti verdi.

Büyükşehirden kış lastiği ve zincir uyarısı

Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kar yağışının etkisini artırdığı günlerde vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için de dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Sürücülerin zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, çıkacak olanların ise araçlarında mutlaka kış lastiği ve zincir bulundurmaları istendi.

444 10 52 nolu çağrı merkezi hizmette

Karla mücadelede önceliğin hasta ve cenaze hizmetlerine verileceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi, herhangi bir olumsuzluk durumunda ise vatandaşların, 444 10 52 numaralı Çağrı Merkezi’nden Büyükşehir Belediyesine ulaşarak yardım talebinde bulunabileceklerini bildirdi.


Zirvede hayat kurtaran tatbikat

Zirvede hayat kurtaran tatbikat

İçeriği Görüntüle

3-108

MOBİL REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi