enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C

2015 GİRİŞİMCİ LİDER ÖDÜLÜ KIYMAZ’A VERİLDİ

2015 GİRİŞİMCİ  LİDER ÖDÜLÜ KIYMAZ’A VERİLDİ
REKLAM ALANI
19.06.2015
0
A+
A-

Eğitimci-Yazar Sultan Özateş’in başkanlığını yaptığı Türkiye kültür sanat Platformu 18.Girişimci Lider ödülünü GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a verdi.
18. Girişimci-Lider ödülleri Ankara’da memur-sen sendikası genel merkez Kongre toplantı salonunda düzenlenen ve çok sayıda sanatçınında katıldığı törene bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katıldı.
Ankara’da hafta sonu lider yüreklerin bir araya geldiği anlamlı bir törene şahit oldu. Kültür, Sanat ve Eğitim alanında yetenekli olan bireyler sesini duyurmak için yan yana geldiler.
Proje sahibi Sultan Özateş, Türkiye’nin her şehrinde başarıyı elde eden yürekleri şahsi takip edip, tespit ettiği yeteneklerin sahiplerini, sanat şölenleri çerçevesinde halka tanıtmayı kendine hizmet edinmiş, Türkiye sevdalısı bir öğretmen. Ankara Sanat ve Türkiye Sanat Platformunu bu hizmet çerçevesinde kurup, her ilde temsilci başkanları ile insan sevgisine gönüllü hizmet etmektedir. İlklere imza atan gayreti kurumlar üstü düzeydedir. Bu çalışmalarını, amaç, vizyon, misyon ve ilerledikleri yönü basın, medya ve iletişim açısından örneklerle tanıttı. Törene katılan tüm yüreklerin başarıları, unvanlarını tek tek anlattı. Memur-Sen Genel Merkez binası konferans salonu bu etkinliğe ev sahipliği yaptı. Memur-Sen adına Elvan Uğurlu açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
Kendisine Sultan Özateş tarafından 2015 Girişimci Ödülü ve plaketi takdim edildi. Dr. Şemsettin Küzeci, Mehmet Akyol, Hayrettin İvgin, Vefat Fidanboy, Cengiz Özbay, Cevdet Baştuğ, Recep Tuğ, Figen Abiş; Sultan Özateş’in ve Platformun gerçekleştirdiği çalışmaların önemini belirten protokol konuşmaları yaptılar. Zeynel Abidin Kıymaz, Mehmet Akyol, Cevdet Baştuğ, çıkarttıkları dergi ve gazetelerinde Sultan Özateş ve ekibinin gerçekleştirdiği etkinliklere her sayıda yer verip, basın sesinde gönüllü olacağını açıkladı. Mehmet Akyol ve Gap Gazeteciler Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a gönüllü basın desteklerinden ötürü “2015 Türk Dünyası Girişimci Ödülü” takdim edildi.
Törende, Gap Olay Gazetesi, Anadolu dergisi, Akis Haber, Akses Haber, Anayurt Gazetesi, Kamu-Der dergisi, Başkent Haber, Vatan gazetesinin etkinliklerde ki destekleri açıklandı ve örnekleri ile gösterildi. Program, Edebiyat ve Sanat söyleşisi ile başladı. Yazarlarımızdan Ümit Zeki Soyuduru, Dr. Şemsettin Küzeci, Yılmaz İmanlık, Şerife Köksal Badısaba, Elif Gamze Bozo, Cansu Tıraşoğlu, Ezgi Koçyiğit kitaplarını tanıtıp şiirler okuyup, imza etkinliği gerçekleştirdiler. Vedat Fidanboy, Şahin Mantar, Bayram Yelen, Seva Amrahova şiirleri ile gönüllere kelimelerin sevgilerini ilettiler. Şair ve yazarlara ait kitaplar, Kırlangıç Ağıdı ve Şair Bakışlı Kalemler Antolojisi tanıtıldı. Ebru Sanatçıları; Meral Özcan, Songül Sönmez, Kat’ı Sanatı Ustası Recep Tuğ, Keçe Sanatçısı Figen Abiş, El Sanatları tasarımcısı Selma Kartal sanat üzerine örneklerle kısa konferanslar verdiler. Gökhan Öztürk, Fatih Yardım ve Selma Kartal ilahileri ile yüreklere Tasavvuf sevgisini selam ettiler. Platformun Keçiören temsilci bayanları Türk El Sanatları sergisini gerçekleştirdiler.
Ankara Sanat Platformu Kadınlar Kurulu Başkanı Sultan Özateş, Keçiören Temsilci Başkanı Figen Abiş ve ekibi başarılı kadın hareketini ve gerçekleşecek projelerini anlattılar. Ankara Sanat Platformu Gençlik Kurulu Başkanı Cemal Akif Özateş ve genç bakış sesinde öğrenciler, kültürümüze gelecekte sahip çıkmanın sorumluluğunu açıkladılar. Kansere Gülümse Derneği Başkanı Selahattin Kaplan, Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Başkanı Zeynep Şahan, Eskişehir Hayme Ana Derneği Başkanı Gülşen Toykar ve ekibi çalışmalarını anlattılar.
Törene gelen Dernek, Federasyon, Konfederasyon ve Sivil Toplum Kuruluşu başkanları kısa konuşmalar yaptılar. Kültür, Sanat ve Eğitim dünyasının yetenekli yüreklerinin konuşmalarında birlik ve beraberliğin önemi örnekti. Bedensel engelli yüreklerin yetenekleri törenin en güzel sevgisi oldu. Elif Gamze Bozo, Oğuzhan Kocaoğlu, Cüneyd Özen, Mustafa Oğuz Mucurluğu yeteneklerini anlatıp, başardıkları azmin ve umudun başarısını yüreklere ilettiler.
Elif Gamze Bozo, engelli vatandaşlarımızın sıkıntıları, onların hayata bakış açıları ve toplumsal sıkıntılar hakkında söyleşi yaptı. Başarı için engelin beyinde başladığını anlatıp, başarının kanıtı olan yürekleri farkındalık oluşturmak için ortak harekette el ele vermeye davet etti. Elif Gamze Bozo, bu törende kendilerini dâhil eden Sultan Özateş’e özel teşekkür ederek, bu çerçevede yetenekleri olan engelli bireylerin tanıtılmasında rehber olacağını ve teşvik edeceğini söyledi. Kendisine 2015 Girişimci Başarı Plaketi takdim edildi.
Hizmet Şeref Madalyası ve belgesini annesi Zübeyde Bozo ile birlikte aldılar. Törene katılan ve ödülleri takdim edilen 2015 Girişimciler: Ümit Zeki Soyuduru, Recep Tuğ, Dr. Şemsettin Küzeci, Hayret İvgin, Seva Amrahova, Şerife Köksal Badısaba, Yılmaz İmanlık, Elif Gamze Bozo, Cansu Tıraşoğlu, Ezgi Koçyiğit, Gökhan Öztürk, Fatih Yardım, Figen Abiş, Selma Kartal, Güler Çatalkaya, Zeynep Şahan, Şerife Köksal Badısaba, Tülay Bayramoğlu, Mukaddes Koşucu, Meral Özcan, Songül Sönmez, Ümit Dilek, Reyhan Sevinç, Emel Yalçın, Serpil Koçyiğit, Halide Küzeci, Hülya Özkoyuncu, Ayşe İkiz, Ezgi Koçyiğit, Sibel Barak, Ömrüm Pınar Çalgan, Ayşe Birsen Adibelli, Elvan Uğurlu ( Memmur-Sen ), Mehmet Akyol ( Başkent Media Gurup Bşk. ), Cengiz Özbay ( Memur-Der), Zeynel Abidin Kıymaz ( Gap Gazeciler Birliği ), Cevdet Baştuğ ( Kamu-Der ), Adnan Demirel ( Ekon ), Ayhan Küçükaslan ( Birleşen Yürekler Derneği ), Selahattin Kaplan ( Kansere Gülümse Derneği ), Hamit Başkaya ( Ankara Kulübü Yenimahalle Şubesi ), Faysal Alp ( Ankara Kulübü Sincan Şubesi ), Kibar Tufan Yavuz ( Kurşunlu Federasyonu Kadın Kolları ), Dilber Uğurlu, Muhammed Gümüş, Ayhan Küçükaslan, Bayram Yelen, Vedat Fidanboy, Mustafa Taşkanat, Cemal Akif Özateş, Mehmet Baki, Gülşen Toykar, Ayfer Sonkor, Dilhan Çençiler, Merve Toykar, Muammer Toykar, Hülya Özkoyuncu, Yılmaz Karaca ( Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti ), Oğuzhan Kocaoğlu, Gülay Aydınoğlu, Emel Şenol, Müzeyyen Özalp, Cüneyd Özen, Mustafa Oğuz Mucurluoğlu, Şükran Uçar ve törene misafir olan 21 Sivil Toplum Kuruluşu üyelerinden katılımcıya Hizmet Şeref Belgesi ve madalya Sultan Özateş tarafından takdim edildi..
Törendeki mutluluklara gönüllü fotoğraf makinaları ile Bayram Yelen, Tülay Bayramoğlu ve Mehmet Baki emek verdiler. Ödül törenine destek amaçlı başarılı yüreklere Kansere Gülümse Derneği Plaket ve Madalya, Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği tarafından madalyalar takdim edildi. Şair, yazar, sanatçı, eğitimci, sivil toplum kuruluşu liderlerinin ödüllerinin aldığı tören 11:00’de başlayıp, 17:00’de sona erdi. Sanat Festivali şekli ile gerçekleşen bu törenin sunuculuğunu, proje sahibi Sultan Özateş yaptı. Takdim ettiği ödülleri törene katılan misafirleri ile verip, gelen kişileri onure edip, sevgilerin kaynaşmasını başarılı sağlamıştır.
Tüm katılımcıların memnuniyeti etkinlik sonrası sosyal medya sayfalarına yaptıkları açıklamalar ile ispatlandı. Ankara’nın en prestijli projelerini ve ödüllerini hazırlayıp takdim eden, Türkiye’nin her şehrine teslim eden Eğitimci-Yazar Sultan Özateş’in çalışmaları gün geçtikçe artıyor. Uluslararası düzeyde de ödül veren ve alan öğretmenimiz Ankara’nın gururu oldu. Türk Dünyasının Sultanı ilan edilen eğitimcimiz, evli iki çocuk annesidir. Birçok kitabı olup, kültür, sanat ve eğitim alanında 2014 yılından beri en çok ödülü Ankara’ya getirmeyi başardı. Her şehirdeki etkinliğe onur konuğu olarak davet edilip, Ankara’yı gururla temsil etmeye devam etmektedir. Yılın en iddialı Kültür Projelerinde birçok kuruma örnek olacak bu kişisel çalışmanın yaygınlaşmasını öneriyoruz. Ankara Sanat Platformu ve Türkiye Sanat Platformunu şahsi girişimleri ile kurarak, en büyük “ GİRİŞİMCİ LİDER KADIN” Kadın adayı olarak başarısını kanıtlayan, tüm etkinliklerinin maddi boyutunu kendi imkânları ile gerçekleştiren öğretmenimizi ve kendi gibi cesur yüreklerden oluşturduğu ekibini kutluyoruz.
KIYMAZ: SANATÇININ SANATIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Tören sonrası teşekkur konuşması yapan GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘..toplumlar medenıyetlerın buyukluğu sanat sanatçı bılım adamı ve vizyonuyla ölçulu bu açıdan bizler kültür sanat faaliyetlerini önemsiyoruz. Sultan özateş bir eğitimci olarak Ankaradan bütün türkiyeye güzel mesajlar veriyor, sanat yönu on plana çıkan kimseleri kurumları kuruluşları bir araya getiriyor, gençlerimize moral veriyor onların yeteneklerinin ortaya çıkmasına ön ayak oluyor, bizlert GAP gazeteciler birliği olarak bu ve benzeri her faaliyete çalışmaya her zaman katkı sunmaya hazırız, her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız, emeği geçenlere teşekkür ediyorum’ dedi.

KUTLU HABER

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi