enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5249
EURO
34,8093
ALTIN
2.422,22
BIST
9.742,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Çok Bulutlu
29°C

20.YIL BAŞARI YOLUNDA OMUZ OMUZA

26.12.2016
0
A+
A-

img_1418

Bellona Bayileri Antalya’yada Buluştu.

Ülke genelindeki tüm Bellona Bayileri Antalya Belek’te buluşup yeni sezonda satışa sunulacak ürünleri incelediler.

BELLONA CEO’SU  ERTUNÇ  LAÇİNEL BAYİLERİ HİTABEN BİR KONUŞMA YAPTI.

Sn. LAÇİNEL, Bellona’nın kısa  sürede zirveye çıktığının altını çizdiği konuşmasında ” Bellona’nın 20 yıl sonra tepede olması çok önemli. İstikbal ile Bellona markasını kıyaslamak belki arkadaşlarımın hoşuna gitmiyor ama ben Bellona’ın çıkışını çok önemsiyorum. Marka bilinirliği açısından sorguladığımızda, fiyat, ürün çeşitliliği, tasarım ve dayanıklılık ön plana çıkıyor. Bellona Markası gün geçtikçe dahada artacak. 2017 yılında belki yeni sıkıntılar olacak, dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde zor günlerden geçiyoruz zor badireler atlattık . Önemli olan sağlam adımlar atmaktır. 2017 yılında grubumuza siz iş ortaklarımıza başarılar diliyorum” Dedi.

BELLONA PAZARLAMA MÜDÜRÜ BÜLENT ALICI YAPTIĞI KONUŞMADA ŞUNLARI SÖYLEDİ.

Son dönemde ülkemizdeki gelişmelerin dikkat çeken SN. ALICI “Öncelikle son dönemdeki olarlarda şehit olan güvenlik güçlerimize ve ebediyete intikal eden bayilerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. 1997 yılında hayatınıza yeni bir sayfa açılıyor dediğimiz markamız 2017 yılına geldiğimizde zirvede görmek sevindirici ve önemlidir. Son dönemdeki olaylar olmasına rağmen attığımız önemli adımlar ve yerinde hamlelerle markamız büyümeye devam ediyor.

2017 BELLONA’NIN YILI OLACAK…

2015 yılında hedefimizi %100 yakalamıştık. 2017 yılında % 101 hedefimizi aşmak çok önemli.
Herşey kopyalanabilir ama imaj ve sunulan hizmet asla kopyalanamaz. Onca badirelere rağmen markamız dim dik ayaktadır. Siz bayilerimiz bölgelerinde birer markasınız. 2017 yılının markamıza hayırlı olmasını diliyorum ” Dedi.

Prof. Dr. Psikolog Acar BALTAŞ’ın ” İNSANLAR NEDEN ÇALIŞIR NASIL DAHA İYİ ÇALIŞIR konferansından sonra bayilerin dilek ve temenniler kapsayan konuşmalar sonunda toplantı sona erdi…

KUTLU HABER

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi