enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

YGS’DE ADIYAMAN’IN GURURU SONGÜL GÜLTEKİN OLDU.

YGS’DE ADIYAMAN’IN GURURU SONGÜL GÜLTEKİN OLDU.
REKLAM ALANI
08.04.2016
0
A+
A-

Geçtiğimiz Mart ayında yapılan YGS sınavında büyük bir başarı yakalayan Adıyaman Fen Lisesi öğrencilerinden Songül Gültekin, tüm puan türlerinden il birincisi, Türkiye genelinde ise ilk 50’ye girerek Adıyaman’ın YGS’deki gururu oldu.

   

Vali Mahmut Demirtaş, YGS il birincisi ve Türkiye 50.si olan Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Songül Gültekin’i makamında kabul ederek diz üstü bilgisayarla ödüllendirdi.

 

Gerçekleşen ziyarette, YGS şampiyonunun babası Mehmet Gültekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Çoban, Okul Müdürü Muharrem Aytekin ve Fen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ahmet Göksu’da hazır bulundu.

 

Ülke ve il genelindeki başarısı ile Adıyaman’ın gururu olan YGS Şampiyonu Songül Gültekin’i tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Vali Mahmut Demirtaş, “Kızımızın elde ettiği bu başarı tesadüf değildir. Planlı ve programlı çalışmanın ürünüdür. Adıyaman Valiliği görevine geldiğim günden beri üzerine hassasiyetle eğildiğim konuların başında eğitim gelmektedir. Adıyaman’da eğitim seviyesinin arzuladığımız noktaya gelebilmesi için çeşitli projeler hayata geçirerek, okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirdik. Eğitim alanındaki fiziki iyileştirmeler ve yapılan okul ve dersliklerin meyvelerini de şimdiden almaya başladığımızı memnuniyetle görüyorum. YGS’deki başarısı ile ilimizin gururu olan Songül kızımızı tebrik ediyorum. Öğrencimiz gelecek adına çok büyük umutlar vaad ediyor. Böyle güzel çocuklar yetiştirdikleri için ailelerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum”dedi.  

 

YGS’deki başarısı ile Adıyaman’ın gururu olan Fen Lisesi Öğrencisi Songül Gültekin ise, başarısını planlı, programlı bir çalışma ile kendisine destek olan öğretmenlerine ve ailesine borçlu olduğunu belirterek, “Şu anda hedefim LYS’de de aynı başarıyı göstererek, Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanıp doktor olmaktır”dedi. 

 
 
 
 
 
 

 

  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi