enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Vefa Borcunu Ödemek İçin Kardan Folklor Ekibi Yaptı

Vefa Borcunu Ödemek İçin Kardan Folklor Ekibi Yaptı
REKLAM ALANI
02.01.2019
0
A+
A-

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde ressam ve heykeltıraş Hacı Fendoğlu(41), kardan folklor ekibi yaptı.

Çelikhanlı Ressam ve Heykeltıraş Hacı Fendoğlu ilginç bir etkinliğe imza attı.
2014 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Gürsel Sanatlar ve Resim bölümünden mezun olan ve atanamayan Hacı Fendoğlu, kar yağışının ardından yöreye ait olan ve 12 kişiden oluşan kardan folklor ekibi yaptı. Fendoğlu, evinin önünde biriken karlar ile yöre insanlarını anlatan ve yöreye ait folklor ekibini yapması yoldan geçenler tarafından ilgiyle izlendi.
Sanata meraklı olduğunu ve uygun malzemeler olduğunda her türlü heykel yapabileceğini aktaran Ressam ve heykeltıraş Hacı Fendoğlu, şunları söyledi:
“Ben güzel sanatlar bölümü mezunu olduğum için her zaman sanata merakım vardır. Nerde sanat yapılmaya uygun malzemeler olsa orda sanatımı yaparım ve bundan da derin mutluluklar duyuyorum. Kar çalışmamıza gelince burada da yöremizin folklor ekibinin kardan heykellerini yaparak hem onların sanatına vefa borcumu ödedim hem de sanatımı icra ettim”dedi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi