enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

VALİ MAHMUT ÇUHADAR’DAN ŞEHİT PİYADE TEĞMEN YUNUS GÜL’ÜN AİLESİNE ZİYARET

VALİ MAHMUT ÇUHADAR’DAN ŞEHİT PİYADE TEĞMEN YUNUS GÜL’ÜN AİLESİNE ZİYARET
REKLAM ALANI
27.06.2020
0
A+
A-

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek ve Türkiye’nin hudut güvenliğini korumak amacıyla başlatılan Pençe-Kaplan operasyonunda bu sabah çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Teğmen Yunus Gül’ün Adıyaman merkez Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’la birlikte acılı aileyi ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, şehidin babası Ali Gül ve şehidin kardeşlerine başsağlığı ve sabır dileyip acılarını paylaştı.

Şehit ailesini ziyarette, Müftülük görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak, aziz vatanımızın birlik ve beraberliği, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet mertebesine ulaşan Şehit Piyade Teğmen Yunus Gül ve tüm şehitler için dua edildi.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda şehadet makamına erişen aziz şehidimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi