enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

VALİ ERİN, KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI

VALİ ERİN, KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI
REKLAM ALANI
04.07.2016
0
A+
A-

 

Adıyaman’ın sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında hafta içi kamu kurum ve kuruluşlarından sahurlara kadar brifing alan Vali Abdullah Erin, hafta sonları da hız kesmeden kırsal kesimin ihtiyaçlarını yerinde görmek üzere köy gezilerine başladı.
 Hafta sonu programı kapsamında ilk olarak Kömür Beldesine geçen Vali Abdullah Erin, Kömür esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek  esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bayramını kutladı. Ardından Kömür Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Erin, karakol ziyaretçi defterini imzaladıktan sonra vatani görevini yapan askerlerle sohbet etti, bayramını kutladı.
Vali Abdullah Erin, Kömür Beldesindeki temaslarının ardından Düze köyüne geçti. Burada köylüler tarafından büyük bir coşku ve sevinçle karşılanan Vali Abdullah Erin, köylülerle tek tek tokalaşarak, köy konağında köy halkıyla sohbet edip, sorun ve talepleri tek tek dinledi.
Düzce Köyündeki incelemelerinin ardından Vali Abdullah Erin, hafta sonları vatandaşların akınına uğrayan Mahmut El Ensari türbesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet etti.
Hafta sonu programının son bölümünde Adıyaman’ın marka projesi olan Beşpınar Projesini de yerinde inceleyen Vali Erin, Adıyaman’ı doğal yaşam alanına dönüştürecek  projenin son durumu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi