enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5277
EURO
34,9465
ALTIN
2.440,09
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

VALİ ERİN; ADIYAMANLI KARDEŞLERİME GÖNÜL KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIKTIR

VALİ ERİN; ADIYAMANLI KARDEŞLERİME GÖNÜL KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIKTIR
REKLAM ALANI
15.06.2016
0
A+
A-

13418625_1109846419056941_8559410803821433384_o

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren son Valiler Kararnamesi ile Adıyaman Valiliğine atanan Mülkiye Başmüfettişi Vali Abdullah Erin, göreve hızlı bir şekilde başladı.

Göreve başladığı birinci gün ilk olarak Jandarma’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğünde şehit aileleriyle iftarda bir araya gelen Vali Abdullah Erin, buradaki programın ardından Adıyaman Belediye Başkanlığınca Demokrasi Parkında tertip edilen Ramazan Geceleri etkinlikleri kapsamında halkla buluştu.

Demokrasi Parkına gelişinde vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılanan Vali Abdullah Erin, burada vatandaşlara seslenerek, “Adıyaman’ın asil ve vakur duruşlu insanlarına vefa borcumuz vardır bu sorumluluğun idrakindeyiz. Gece gündüz demeden Adıyaman’ın en ücra köşesinde yaşayan bütün kardeşlerimizin emrinde ve hizmetinde olacağız. Bunun sözünü ve taahhüdünü sizlere veriyorum. Eski dönemler bitti artık. Eskiden Kaymakamlarımıza ve Valilerimize ulaşmak çok güçtü. Ama son 14 yılda her konuda olduğu gibi bu konuda da bir devrim yaşandı. Artık halkın içinde gelen Valilerimiz, Kaymakamlarımız, Komutanlarımız, Emniyet Müdürlerimiz ve yöneticilerimiz var. Adıyamanlı kardeşlerimize 24 saat kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır”şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi