enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5056
EURO
34,8227
ALTIN
2.491,24
BIST
9.539,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

VALİ DEMİRTAŞ, HAFTASONU İNCELEMELERİNİ KAHTA’DA SÜRDÜRÜYOR.

VALİ DEMİRTAŞ, HAFTASONU İNCELEMELERİNİ KAHTA’DA SÜRDÜRÜYOR.
REKLAM ALANI
06.03.2016
0
A+
A-

Adıyaman’da göreve başladıktan sonra birçok başarılı projeye imza atarak bu projeleri tek tek hayata geçiren Vali Mahmut Demirtaş, hafta içerisindeki yoğun çalışma temposunu hafta sonları da hız kesmeden yoğun bir şekilde geçiriyor.  

 Adıyaman’ın sorun ve sıkıntılarının çözülmesi noktasında mesai kavramı gözetmeden ilçeleri ve köyleri karış karış gezen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın bu hafta sonu mesaisi Kahta ilçesi oldu.

 

Hafta sonu incelemelerine il merkezinde inşaatı devam eden Yeni Hükümet Konağı ve İl Özel İdaresi Hizmet Binası ile başlayan Vali Mahmut Demirtaş, devam eden çalışmalarla ilgili firma yetkilisinden bilgi aldı.

 

Buradaki incelemelerini tamamlayan Vali Demirtaş, Kahta ilçesine geçerek, Kahta halkının sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek Ebu Sadık projesinin uygulandığı alanda incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalarla ilgili Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya’dan bilgi aldı.

Ebu Sadık Projesinin Kahta ilçesine ayrı bir güzellik ve değer katacağını belirten Vali Mahmut Demirtaş,”Kahta halkına nefes aldıracak bu projeye değişik türden ağaçların dikilmesiyle başlamış bulunuyoruz. Bu proje vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü sosyal donatıya sahip olacaktır. Proje tamamlandığında vatandaşlarımız hafta sonları ve tatil günlerinde bu alana geldiklerinde sabahtan akşama kadar hoşça vakit geçirebilecektir. Bütün çalışmalarımızı insanlarımızın yaşam kalitesinin artırılması ve vatandaşımızın huzur ve mutluluğunun temini için yürütüyoruz”dedi.

 

Vali Mahmut Demirtaş, Kahta temaslarının son bölümünde inşaatı devam eden yeni Kaymakamlık konutunu gezerek, binanın son durumu hakkında bilgiler aldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi