enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

VALİ DEMİRTAŞ, KAHTA’DA ESNAFI GEZDİ

VALİ DEMİRTAŞ, KAHTA’DA ESNAFI GEZDİ
REKLAM ALANI

        Adıyaman’a atandığı günden beri her zaman halkla iç içe olmayı kendine ilke edinen Vali Mahmut Demirtaş, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahta ilçesine giderek, Kahta esnafı ile otogarda bulunan Minibüs durağını ziyaret edip, minibüsçü esnafıyla sohbet edip çaylarını içti. 
Kahta esnafı ile minibüs şoförlerinden yoğun ilgi gören Vali Mahmut Demirtaş, esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette sıcak ve samimi bir ortamda sohbet edilerek ikram edilen çaylar içildi.
Yaklaşık yarım saat Kahta esnafıyla karşılıklı sohbet ederek çay içen Vali Demirtaş, “zaman zaman esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinliyorum. Bu tür ziyaretlerle esnafımızın ve vatandaşlarımızın arasına girerek onların sıkıntılarına ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Varsa sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinleme imkânı buluyoruz”dedi
 Vali Demirtaş, yarım saatlik ziyaretin ardından minibüsçü esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak duraktan ayrıldı.
Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyan minibüs şoförleri ise, “ilk defa bir vali bizleri ziyaret ediyor. Bu bizler için büyük bir moraldir. Devletin sıcaklığını ve gülen yüzünü her zaman Adıyamanlıya hissettiren, her zaman halkın içinde olan ve Adıyaman’a atandığı günden beri farklı bir vali olduğunu hissettiren sayın valimiz Mahmut Demirtaş’ı takdir ediyor, ziyaretlerinden dolayı ve Kahta ilçemize yaptığı hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyoruz”ifadelerini kullandılar.  
 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi