enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Vali Aykut Pekmez, Emniyet Ve Jandarma’dan Brifing Aldı

Vali Aykut Pekmez, Emniyet Ve Jandarma’dan Brifing Aldı
REKLAM ALANI
22.11.2018
0
A+
A-

Cumhurbaşkanlığının 26 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Valiler Kararnamesi ile iki hafta önce Adıyaman Valiliğine atanarak göreve başlayan Vali Aykut Pekmez, halkın her kesiminde bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken diğer taraftan da kentin sorun ve beklentilerini yerinde görüp tespit etmek ve bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla kurumlardan brifing almaya başladı.

İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek ilk brifingini Emniyet’ten alan Vali Aykut Pekmez’i Emniyet Müdürlüğü bahçesinde İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Müdür Yardımcıları karşıladı. Karşılama sonrası Emniyet Şeref Defterini imzalayan Vali Aykut Pekmez, toplantı salonuna geçerek, Adıyaman’ın genel genel asayiş durumu ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bir brifing aldı.

İl Emniyet Müdürlüğünde aldığı brifing sonrası Vali Aykut Pekmez İl Jandarma Komutanlığına geçti. Alay Komutanlığı bahçesinde Vali Aykut Pekmez’i İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Komutan Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı.

Karşılama sonrası Jandarma’nın şeref defterini imzalayan Vali Aykut Pekmez, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’la bir süre görüştükten sonra il genelinde Jandarma’nın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar ile kırsal kesimdeki genel asayiş uygulamaları hakkında detaylı bir brifing aldı.

Adıyaman’ın sorun ve çözüm önerilerinin tespiti amacı ile tüm kurumlardan brifing almaya başladıklarını belirten Vali Aykut Pekmez, “Öncelikle ilimizin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının çözümü noktasında Jandarma ve Emniyet’ten başlayarak brifing almaya başladık. Tüm kurum ve STK’ları en kısa sürede ziyaret etmeyi planlıyoruz. Adıyamanlı Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışan Emniyet ve Jandarma personelimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi