enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

VALİ ABDULLAH ERİN’İN KOLTUĞUNA AYLİN AYAZ OTURDU

VALİ ABDULLAH ERİN’İN KOLTUĞUNA AYLİN AYAZ OTURDU
REKLAM ALANI
23.04.2017
0
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 97. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Adıyaman’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda başladı.

Buradaki programa Vali Abdullah Erin, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile il protokolü ve öğrenciler katıldı.

Kapalı Spor Salonundaki programın ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 97. yıldönümü dolayısıyla Korucular Anaokulu Öğrencisi Aylin Ayaz, temsili olarak Vali Abdullah Erin’in koltuğuna oturdu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, okul müdürü, öğretmenleri ile anne ve babasının da hazır bulunduğu makam devir teslim töreninde Temsili Bayan Vali Aylin Ayaz, Vali Abdullah Erin’e bir buket çiçek takdim ederek makam koltuğuna oturdu.

Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan minik Vali Aylin Ayaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının dünya çocuklarına armağan edilen tek evrensel çocuk bayramı olduğunu belirterek, “Tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyor, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum”dedi.

23 Nisan’ın dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olduğunu belirten Vali Abdullah Erin ise, “bugünün çocukları yarının büyükleri ve geleceğimiz olan çocukların iyi bir şekilde yetiştirilerek vatanına ve milletine faydalı birer birey olarak yetişmeleri büyük önem arz ediyor. Bu anlamlı günü Mustafa Kemal Atatürk çocuklarımıza bir bayram olarak armağan etmiştir. Çocuklarımızın iyi eğitilmesi, topluma ve insanlığa hayırlı bireyler olması için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımızı yetiştiren anne ve babaları ile öğretmenlerine teşekkür ederim. Hayatımıza anlam katan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bayramın dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Program sonunda Vali Abdullah Erin, temsili Vali Aylin Ayaz’la fotoğraf çektirerek, çeşitli hediyelerden oluşan bir çanta armağan etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi