enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,7436
ALTIN
2.492,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

UMADER’den Basın Bildiri

UMADER’den Basın Bildiri
REKLAM ALANI
06.02.2018
0
A+
A-

 

Türkiye, uzun zamandan beri üzerinden oynanan oyunlara artık yeter diyor. Sayın Cumhurbaşkanı mızın dediği gibi Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan İlkesi ile ve Sadece Sınır Güvenliğini Sağlamak amacı ile önce Fırat Kalkanı ile, Terör ve Teröre destek verenlere karşı başlattığı Harekatı bugün Zeytin Dalı Harekatı ile devam ettirmekte olup, Türkiye Uluslararası Kurallardan Doğan Hakkını Kullanmaktadır.

Biz UMADER Camiası olarak Devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Türkiye, Güneyinde bir Terör koridoruna kesinlikle izin vermeyecektir. Türkiye’nin güvenliği söz konusu olduğunda Canımız pahasına Cephedeki yerimizi almaya hazırız.

Bu İyice bilinmelidir ki, Devletimiz Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı gösteriyor. Bu harekat hiç bir Sivil Vatandaşı Hedef almamaktadır. Sadece Sınır Güvenliğimizi sağlayacak olan bu harekatı, UMADER Olarak Sonuna Kadar Desteklediğimizi Deklare ediyoruz.

Ülkemizin Bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, Bu Harekat esnasında Şehit düşen Vatan Evlatlarımıza Allah’tan Rahmet, Ailelerine başsağlığı, Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Ve Zafer Yakındır.

UMADER GENEL BAŞKAN ve YÖNETİM KURULU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi