enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

TÜRKİYE PETROLLERİ’NDEN ADIYAMAN’A 3 BİN TON ASFALT DESTEĞİ

TÜRKİYE PETROLLERİ’NDEN ADIYAMAN’A 3 BİN TON ASFALT DESTEĞİ
REKLAM ALANI

 

Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü, Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresine, Adıyaman ve Kahta Belediyelerine toplamda 3 Bin ton asfalt desteğinde bulundu.
Asfalt protokolü Valilik Makamında Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Savaş Bütün arasında imzalandı.
İmzalanan protokol ile Türkiye Petrolleri tarafından 2015 yılı içerisinde, Adıyaman Valiliğine bin ton, Adıyaman Belediyesi’ne bin 500 ton ve Kahta Belediyesi’ne de 500 ton olmak üzere toplam 3 bin ton asfalt verilecek.
Düzenlenen asfalt protokol imzasında konuşan TP Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Adıyaman’a asfalt desteğinde bulunuyoruz. İmza altına aldığımız protokol ile Valiliğimize Bin ton, Adıyaman Belediyemize bin 500 ton ve Kahta Belediyemize 500 ton olmak üzere toplamda 3 bin ton asfalt yardımında bulunacağız”dedi.
Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, verdikleri asfalt desteğinden ötürü TPAO Genel Müdürü ve Besim Şişman ve Bölge Müdürü Savaş Bütün’e teşekkür ederek, bu katkıların devamını diledi.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, “Türkiye Petrollerinin sağlamış olduğu desteklerden dolayı TP Genel Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederek, Türkiye Petrolleri her yıl belli oranlarda Belediyemize asfalt desteği vermektedir. Bu yılda bin 500 ton asfalt protokolünü imzaladık. Bu asfaltı şehrimizin yollarında kullanacağız. TP’nin bağışladığı asfalt desteği Adıyaman Belediyesinin ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayacak bir miktardır. Bu olumlu katkıyı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.
Daha sonra konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, “Verdikleri bu destekten dolayı Enerji Bakanımız başta olmak üzere Türkiye Petrolleri Genel Müdürümüze, Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. TP bu yıl Adıyaman’ımıza 3 bin ton asfalt malzemesi yardımında bulunacak. Ağır tonajlı araçların bozduğu köy yollarında meydana gelen kırılma, çökme ve diğer hasarları gidermek üzere de Valiliğimize bin ton asfalt hibe edilmiştir. Adıyaman merkez ve ilçelerde bozulan köy yollarının onarılarak iyileştirilmesi amacıyla hibe edilen bin tonluk asfaltı 2015 yılı içerisinde İl Özel İdaresince köy yollarının onarımı için kullanacağız”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 3 bin tonluk asfaltın protokolü imzalandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi