enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5277
EURO
34,9465
ALTIN
2.440,09
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Turanlı “ Ben memleketimin önünde takoz olmaya değil, hizmet yolunda bir nefer olmaya çalışacağım”

19.09.2019
0
A+
A-

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı , bir cafede Kahta basınıyla bir araya geldi.

‘Başkan Turanlı yaptığı açıklamada şunları söyledi. ’Basını  sürekli  önemsiyorum  çünkü basın bizimle  halk arasındaki  köprüdür.  Gelmiş geçmiş tüm belediye  başkanlarına  yaptığı hizmetler  için teşekkür ediyorum. İlçemi önemsiyorum  bu ilçemizin  hizmet  almaya   ihtiyacı var. Onun  için merkezi hükumetin desteğine ihtiyacımız  var, hazırladığımız dosyalar ile  beraber  Adıyaman’ın beş  Milletvekilini ziyaret edeceğim.

Benim kimse  ile ne kavgam nede  bir sorunum var. Bizim mücadelemiz daha iyi hizmet yapmak. Kahta  ile ilgili  projelerimizi taleplerimizi  hepsine ileterek  yardım ve desteklerini  isteyeceğiz. Kim bu ilçeye  hizmet ederse  onların isimlerini anmak benim boynumun borcudur. Geçmişe  takılıp  kavga  yapmamıza  gerek  yok, bu memleketin kaybedecek bir  zamanıda  yok.  Biz şeffaflığı önemsiyoruz, onun  için her  şeyi  siz  basın aracılığı  ile  halkımızla  paylaşıyoruz.

Kim bu ilçeye  hizmet ederse  onların isimlerini anmak benim boynumun borcudur.

Seçilmiş insana  kızarak bir  ilçeyi  cezalandırmak  doğru olmaz. Yusuf Turanlı’yı cezalandırmak çözüm olmaz, Cezalandırılan Yusuf Turanlı değil Kahta Halkı olacaktır. Ben seçildikten  sonra  siyasi rozetimi  bir tarafa bıraktım , tüm ilçeme hizmet  etmek istiyorum.  Merkezi   hükumetin ve  Milletvekillerin  benim üzerimden  tüm Kahta’yı  cezalandırılmamalarını  istiyorum. Ben  iktidar  partiden seçilmedim diye  bu halka  hizmet  getirmemek  bu ilçeye  yapılacak en büyük haksızlıktır. El birliği  ile  tüm sorunları  çözebiliriz.

Siyaset  düşmanlık  değildir

Bunu yaparsak  zarar  görecek olan sadece  vatandaş olur. Seçildikten  sonra  bir  vekilimiz  arayıp  tebrik etti, diğeri de  gelip ziyaret  etti,  keşke  diğerleri de  bu halk  için adım atsa daha  iyi olurdu .

Ben  memleketimin önünde  takoz  olmaya  değil, hizmet yolunda  bir  nefer  olmaya  çalışacağım, vatandaşın  yararına  olan her şeyi yapmaya  hazırım.

Kahta  Belediyesi  tüm personeliyle   çalışıyor, bizim mazeret üretmeye  hakkımız  yok,  yapmaya  söz  verdiğimiz  projelerimizi  yavaş yavaş yapmaya  çalışıyoruz.  Üç tane  park  projemiz  var, kanal boyu projemiz  devam ediyor, hayvan barınağı bitti, semt pazarı  çalışmamız  başladı,  Cumhuriyet mahallesinde eski ofisin arazinin tahsisi için gerekli müracaatları yapacağız , tahsis edildiği takdirde yapacağımız çalışmalarla oranın çehresi değişecek yapılması gereken ne varsa hepsini yapacağız.

Sahil Projesini önemsiyorum, önceki dönemde özel idare ve belediye olarak başlatılan çalışmaları devam ettirmek istiyoruz. Projeyi iki, üç etap halinde  başlarsak i kısa bir sürede içerisinde  Kahta’ya kazandıracağız inşallah “

Çekilen toplu resim sonrası istişare toplantısı sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi